Civic FC5 Navigasyon güncelleme?

6gb flashbellede %49 hata
16 gb flash belldke %50 hata
32 gb flash bellekde hata almadim
hepsi fat32. ile formatli. yani en az 32gb olmali

Sonunda Garmin'i güncellemeyi başardım. Hem 16gb, hem de 8gb usb belleğe güncelleme yapabildim.
14 Dolar verip satın aldığım güncellemeyi ne yaptıysam indirmeyi başaramamıştım. Garmin resmi sitesinde ''Güncellemeyi başka zamanda yeniden deneyin''i denemek dışında her dediklerini yapmıştım ama, bir türlü inmiyor, %49 da hata veriyordu. Yaklaşık 1 ay sonra aklıma düştü yeniden deneyeyim dedim. Şak diye güncelledi. 16 HAZİRAN 2025 tarihi itibariyle güncelleme yapamayanlar, hemen denesinler. Hata bende, sizde değil, Garmin'deymiş. Şu an güncelleme yapılabiliyor. Daha sonraki günler yapılabilir mi emin değilim.
Bir ay önce arabaya taktığım USB ye yaptım güncellemeyi. Usb içindeki GARMİN dosyasını bilgisayarın deposuna atmıştım. Depodan alıp usb ye tekrar kopyaladım ve onunla güncellemeyi indirdim. Herkese duyurulur.

Ben mayıs 2025 de garmin harita güncellemeyi 16 dolara satın aldım. Yüklerken %49 a kadar gelip hata veriyor. Tekrar denediğimde başlamadan hata veriyor. Garmin Expresi bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklediğimde gene %50 de kalıyor. Bunları 8gb ve 28gb usb ile denedim. Sizin dediğiniz gibi 16gb bellek alıp yeniden deneyeceğim. Bakalım olacak mı? Verdiğiniz bilgi için tşk ederim. Artık her yolu deneyeceğim mecuren:)
1 ay sonra hiç bir şey değiştirmeden yeniden denedim ve güncelleme başarılı oldu

Geri