Neon şerit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muro58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muro58

0
Arkadaşlar ben araca neon ip ve ayak aydınlatması uygulamak istiyorum fakat ikisinide gecikmeli tavan lambası ile beraber yanmasını istiyorum.

Ürünleri kaç v almam gerekir.
Ve gecikmeli tavan lambasına bağlantı olurmu?Screenshot_20180317-094757.jpgScreenshot_20180317-095117.jpg

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=3241]Muro58[/MENTION] Forum da bununla ilgili konu var diye hatırlıyorum arama yaparak bulabilirsiniz.

Forumda bu konu hakkında araştırma yaptım fakat 2 ürünü de tavan aydınlatmasına bağlamak veya bu ayak aydınlatmayı tavan lambasına bağlayınca tek renk yanıyormuş. Bu konular hakkında sorum olacaktı. Okumadığım bi kaç konu olabilir onlarada bakacağım. Hayırlı akşamlar :)

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Paspas aydınlatmasını tavan lambasıyla beraber yanıp tekrar usulca[emoji2]sönmesini istiyorum arkadaşlar ama döşemeyle uğraşmadan direk sigorta kutusundan halletmek mümkün müdür?

G3421 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sigorta kutusunda kapı kapanınca kesilen elektrik bağlantısı bulamazsın. Ancak sigorta kutusundan + ucu alıp - ucu kapı swicinin kablosundan alırsan kapı kapanınca istediğin gibi aydınlatma söner.

Geri