Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aslında özel servisteki ustama güveniyorum. Geçmişte de honda ve mitsibishi servislerinde çalışmış ve çok bilgili birisi. Kendisi özellikli parçalarda orijinal parçaya yönlendirir, servisten al gel ben takarım vs der.4-5 ay öncesine kadar en azından FB7 kasaya yükseltme düşüncem vardı, şuan zor o yüzden en iyisi bindiğimiz arabaya bakalım diyorum. Ya da temiz FB7 bulursam makul seviyede bir üst kasaya da geçebilirim, güncel fiyatlardan haberim yok.
Aslında özel servisteki ustama güveniyorum. Geçmişte de honda ve mitsibishi servislerinde çalışmış ve çok bilgili birisi. Kendisi özellikli parçalarda orijinal parçaya yönlendirir, servisten al gel ben takarım vs der.
4-5 ay öncesine kadar en azından FB7 kasaya yükseltme düşüncem vardı, şuan zor o yüzden en iyisi bindiğimiz arabaya bakalım diyorum. Ya da temiz FB7 bulursam makul seviyede bir üst kasaya da geçebilirim, güncel fiyatlardan haberim yok.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.