Civic FB7 Ön amortisör ve takoz önerisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mecid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Mecid Topal
Aracınız
Civic FB7 2013
Merhaba, fb7 kasa 100 bin km'deki araç ön takımda ses yapmaya başladı bu ses ile beraber yakın bir zamanda rot ayarı da bozuldu araç sola doğru çekme yapıyor. Rotçuya gösterdik rotçu arkadaş alt takımı gözle kontrol etti, ses geliyorsa amortisörden veya amortisör takozundan geliyordur alt takımda görünen bir bozukluk yok dedi rot ayarı yapmadı önce ustaya göster eğer amortisör değişirse rot ayarın yine bozulur bir daha yaptırmaya gelirsin dedi. Sormak istediğim şey 100bin km'deki aracın amortisörlerinin veya takozunun bozulmuş olması normal midir (İstanbul'da kullanıldığı için çokgörmüyorum aslında). Eğer bozulduysa da hangi marka önerirsiniz nereden temin edebilirim ?

ben yeni yetkili serviste ön amortisor takozlarını değiştim 10.300 civarı malzeme tuttu 4700 civarı da işçilik tuttu, dışarda da 2 bin tl civarı fiyat almıştım ama orijinal harici çok hızlı bir şekilde bozuluyormuş onun için serviste yaptırdım

ben yeni yetkili serviste ön amortisor takozlarını değiştim 10.300 civarı malzeme tuttu 4700 civarı da işçilik tuttu, dışarda da 2 bin tl civarı fiyat almıştım ama orijinal harici çok hızlı bir şekilde bozuluyormuş onun için serviste yaptırdım
Toplamda 15bin tl sadece takozlar için çok fazla geldi. Yan sanayi alıp ara ara değiştirmek daha uyguna gelebilir 😀

Geri