Youtubede benzer videolar var izledim saolSol direk içerisine ve tavan panelinin içerisine gizleyebilirsiniz. Hazır elinizde aparat varken değerlendirmeniz güzel olur![]()
SM-A750F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Youtubede benzer videolar var izledim saolSol direk içerisine ve tavan panelinin içerisine gizleyebilirsiniz. Hazır elinizde aparat varken değerlendirmeniz güzel olur![]()
Arkadaslar kabloyu tavan arasindaki dosemenin icinden direklerin ordaki siyah contalarin arasina gizleyerek torpido gozunun altindan getirdim kameranin soketini kesmeden aldigim bu aparatla cakmaklik girisinden + ve - ye bagladim cakmaklik soketi bosta kaldi herkese tesekkur ederimArkadaslar on arac kameram 2015 civic te cakmaklik soketine bagli kontagi actigimda kamera kayita geciyor kontagi kapattigim zaman cihaz kendini kapatiyor ben bu cakmaklik yerindeki soketi kesip kablolari kitap okuma ve sanroof acma kapama dugmelerinin oldugu yere baglamak istiyorum ayni sekilde kontagi kapatinca kayit dursun kontagi acinca kayit baslasin resimdeki hangi kablolardan + ve - almam gerekir yardimci olacak oto elektrikci veya daha once bu sekilde baglayip cakmaklik soketindeki gibi duzgun calistiran varmi???Ekli dosyayı görüntüle 265030Ekli dosyayı görüntüle 265031Ekli dosyayı görüntüle 265032Ekli dosyayı görüntüle 265033Ekli dosyayı görüntüle 265034
SM-A750F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.