go-suto 0 Katılım 30 Ağu 2014 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Yaş 2024 Konum izmir 5 Kas 2014 #1 Geçenlerde yaptığım uzun yolculuk sonucu ön karter koruması eksikliğini hissetim Nerden kaça alınır? İzm. olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Geçenlerde yaptığım uzun yolculuk sonucu ön karter koruması eksikliğini hissetim Nerden kaça alınır? İzm. olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler...
A Attila Khan 0 Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1,888 Tepki puanı 4 Yaş 49 Konum İstanbul 5 Kas 2014 #2 Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma go-souto' Alıntı: Geçenlerde yaptığım uzun yolculuk sonucu ön karter koruması eksikliğini hissetim Nerden kaça alınır? İzm. olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıklayın ... Bende aracin altini baya bir çarptim sahi neden koymazlar ki Clio 2 de bile vardi B sinifi araçta. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma go-souto' Alıntı: Geçenlerde yaptığım uzun yolculuk sonucu ön karter koruması eksikliğini hissetim Nerden kaça alınır? İzm. olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler... Genişletmek için tıklayın ... Bende aracin altini baya bir çarptim sahi neden koymazlar ki Clio 2 de bile vardi B sinifi araçta.
go-suto 0 Katılım 30 Ağu 2014 Mesajlar 70 Tepki puanı 0 Yaş 2024 Konum izmir 5 Kas 2014 #3 Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma Diğer forumda biri bahsettiydi, pcden bakalım bi. Kardeşimde Crv var onda da öyle kaputu açınca aradan yer görünüyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma Diğer forumda biri bahsettiydi, pcden bakalım bi. Kardeşimde Crv var onda da öyle kaputu açınca aradan yer görünüyor
I izmirly 0 Katılım 7 Kas 2014 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 2024 13 Kas 2014 #4 Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma Honda da karter koruma bakalit bir parçadir. Siz sac mı istiyorsunuz? Oyla 0 Olumsuz oyla
Ynt: ön karter koruma Ynt: ön karter koruma Honda da karter koruma bakalit bir parçadir. Siz sac mı istiyorsunuz?