1xbet

Civic FE1 Ön konsol cızırtı sesi?

Ad Soyad
Ahmet Ayhan
Aracınız
Civic FE1 2022
Değerli arkadaşlar video linkini paylaştığım kayıtta aracım ile şehir için kullanımda video kaydı yapıyordum. Kayıt aldığım videoyu izlerken dikkatli dinlediğimde aracın motor gürültüsü arkasından cızırtılı bir sesin olduğunu duydum.Tekrar tekrar aynı ses var mı diye dinleme yaptım kayıt aldım aynı bölgeden fakat tekrar aynı sesi duyamadım. Bu ses arac yavaşlayıp tekrar hızlanma yaptığım esnada oluyor. Bu ses trim sesi olabilir multimedia bölümünden geliyor olabilir havalandırma bölümünden geliyor olabilir en önemlisi vites bölgesinden de geliyor olabilir bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba formda trim sesi olarak bahsi geçen konu bu mu.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, tavanda gözlük yuvasında gözlük varsa, veya torpido da ses yapabilecek bir malzeme varsa kontrol etmenizi öneririm. Bende de öyle bir ses vardı. Tavandaki gözlük yuvasına koyduğum gözlükten dolayı olduğunu tespit ettim.
Vallahi sıfır aracımı servise götürecektim bu mesajı görünce gözlük olduğunu hatırladım. Gözlüğü çıkartınca ses kesildi. Allah razı olsun:)
Ad Soyad
Emo memo
Aracınız
Civic FE1 2022
Bu trim seslerini çözen oldu mu ön konsol zırıl zırıl zırıldıyor yazın daha azdı 🤭
Selamlar,

Kışın gelen araba soğukken gelen cızırtı sesi diz hizasındaki siyah plastik parçadan geliyor.ben kalın paket lastiği ile bağladım sorun çözüldü.umarım herkese faydalı olur.

Ekli dosyalar

• 20260101_215636.jpg
    20260101_215636.jpg
    160.3 KB · Görüntüleme: 2
Ad Soyad
Emo memo
Aracınız
Civic FE1 2022
Selamlar,

Şoför tarafından gelen bendeki ses diz hizasında bulunan siyah plastik parçadan geliyordu.Kalın paket lastiği ile bağladım ses gitti.Umarım size de faydası olur.
Değerli arkadaşlar video linkini paylaştığım kayıtta aracım ile şehir için kullanımda video kaydı yapıyordum. Kayıt aldığım videoyu izlerken dikkatli dinlediğimde aracın motor gürültüsü arkasından cızırtılı bir sesin olduğunu duydum.Tekrar tekrar aynı ses var mı diye dinleme yaptım kayıt aldım aynı bölgeden fakat tekrar aynı sesi duyamadım. Bu ses arac yavaşlayıp tekrar hızlanma yaptığım esnada oluyor. Bu ses trim sesi olabilir multimedia bölümünden geliyor olabilir havalandırma bölümünden geliyor olabilir en önemlisi vites bölgesinden de geliyor olabilir bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba formda trim sesi olarak bahsi geçen konu bu mu.

Ekli dosyalar

• 20260101_215636.jpg
    20260101_215636.jpg
    160.3 KB · Görüntüleme: 1
Geri