Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar umarım gereksiz yer işgal edecek konularla sizleri sıkmıyorumdur. Civic üzerinde daha önce hiç görmediğim bir panjura rastladım ve çok dikkatimi çekti. internette satışını bulamadım. Size ekran görüntüsü paylaşacağım. Acaba ne olduğunu veya satılıp satılmadığını bilen var mı.
Arkadaşlar aracımı servise götürdüğümde güzel bir fb7 ile karşılaştım. sizlerle paylaşmak istedim. araç sahibi ile tanışma fırsatım da oldu. araç komple profesyonel ve orjinal parçalar kullanılarak modifiye edilmiş. komple sökülüp ses izolasyonu yapılmış, bagaja ses sistemi özel olarak entegre...
Bu modülo kit ön panjuru, black edition modellere bakarsanız bu ön panjurlar geliyor zaten ama siyah olarak.
Bir dönem bu panjurun kenarları krom renkli olanında alıp modifiye düşünüyordum ama vazgeçmiştim.
FB7nin şu modifiye hali çok güzel geliyordu gözüme, hala da öyle
Honda Civic ชุดแต่งรอบคัน Modulo version Y 2014 เลขไมล์ 75,xxx km. *รับประกันไม่เคยมีอุบัติเหตุ ใดๆ **มีวารันตี จากศูนย์Honda care 5 ปี หรือ 140,000 km. สามารถดาว์น
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.