Civic FC5 Ön sis montajını nasıl yapabilirim?

Ad Soyad
halil yılmaz
Aracınız
Civic FC5 2017
Selamın aleyküm abiler amcalar kardeşcanlar fc5 2017 aracıma ağaç dizayn ön sislerden aldım bunu nasıl montaj edebilirim çünkü gündüz led yanıyor sinyaller yanıyor birde mavimsi yanıp sönen var.montaj şekli nasıl olur elinizde video veya şema varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
merhaba hocam.
öncelikle tamponu söküp ledleri orjinal kapaklarlar değişim yapacaksınız sonrasında genelde bu tip malzemelerin gündüz parlak gece hafif kısık veya 2.bir renk ve sinyallerde sarı yanma modu oluyor. yani elinizde 4 vey 5 kablo olması lazım. şeması genelde kontrol kutusunun üzerinde oluyor kibrit kuttusu gibi bişiy ordan fikir alıp baglarsınız. hat olarakta far gunduz ledinden baglantı yapabilirsiniz en kolayı orası

Ad Soyad
halil yılmaz
Aracınız
Civic FC5 2017
merhaba hocam.
öncelikle tamponu söküp ledleri orjinal kapaklarlar değişim yapacaksınız sonrasında genelde bu tip malzemelerin gündüz parlak gece hafif kısık veya 2.bir renk ve sinyallerde sarı yanma modu oluyor. yani elinizde 4 vey 5 kablo olması lazım. şeması genelde kontrol kutusunun üzerinde oluyor kibrit kuttusu gibi bişiy ordan fikir alıp baglarsınız. hat olarakta far gunduz ledinden baglantı yapabilirsiniz en kolayı orası
Teşekkür ederim geri dönüş için hocam müsait zamanda takacağım halledebilirsem bilgi geçerim hayırlı akşamlar

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Selamın aleyküm abiler amcalar kardeşcanlar fc5 2017 aracıma ağaç dizayn ön sislerden aldım bunu nasıl montaj edebilirim çünkü gündüz led yanıyor sinyaller yanıyor birde mavimsi yanıp sönen var.montaj şekli nasıl olur elinizde video veya şema varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
Tamponlar sökülmeden islemi yapmak zor.
Ön ve arka tampon sökülecek.
Sis çerçeveleri sökülüp ağaç dizayn ledler takılacak.
Bu ledler orjinal olmadığı için çok fazla zorlamaya maruz kalırsa catlayabilir bu açıdan dikkat etmekte fayda var.
LED modülünde bağlantı şeması bulunuyor.
Mavi ledi beğenmemiştim. Beyazı baglamistim.

Geri