Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Birtek tekeri sökmedim [emoji4] videodaki bu boru bende sabit ve sonradan gösterdiği tapadan yok, bende kalın birşeyler var dipte ve üstü siyah bez bant ile bantlanmiş boru bez bant ile sarılmış orijinal gibi duruyordu hiç şüphelendim valla bu arada bahsi geçen LPG borusu bu demekki yine forumda okudum hava filtresi falan sökülüp bakılıyor diye inşallah budur sorunum hafta sonu söküp bir daha bakayım hatta direk çevresine silikon yapayım deneyeyim sonucu burdan paylaşırım çok teşekkür ederimMi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Birtek tekeri sökmedim [emoji4] videodaki bu boru bende sabit ve sonradan gösterdiği tapadan yok, bende kalın birşeyler var dipte ve üstü siyah bez bant ile bantlanmiş boru bez bant ile sarılmış orijinal gibi duruyordu hiç şüphelendim valla bu arada bahsi geçen LPG borusu bu demekki yine forumda okudum hava filtresi falan sökülüp bakılıyor diye inşallah budur sorunum hafta sonu söküp bir daha bakayım hatta direk çevresine silikon yapayım deneyeyim sonucu burdan paylaşırım çok teşekkür ederim
Mi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.