Civic FC5 Ön Tampon Hasarı Hakkında?

Ad Soyad
Siraç
Aracınız
Civic FC5 2020
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde ufak bir kaza yaptım. Ön tamponum biraz hasar gördü. Sensörlerde veya derine giden bir hasar söz konusu değil. Tamponun demiri biraz yamulmuş vs. dışarıda da bir takım hasarlar, kırıklar var tamponda. Her neyse kaportaya bırakmıştım, sis farının olduğu parça kırılmıştı onu değiştirmiş o parça 1000tl'ye falan gelmiş. Toplam işçilik ücreti olarak 15 bin tl ücret çıktı bu normal mi? komple tampon fiyatı daha uygun benim bildiğim kadarıyla. İşçilik ücretini çok fazla alıyorlar tampon demirini falan bahane etti. Araç da 3 gündür kaportada. Pek güvenemedim bildiğim bir konu da eğil. Bilgili arkadaşlar yazabilirse sevinirim birdahakine daha dikkatli olurum en azından teşekkürler.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
sadece tampon tamir boya vs varsa bi tıkda olsa yüksek. bugun parça boyaya 5-9 arası fiyat biçiyor boyacılar. alternatif olarak direk typer tampon veya aynı renk cıkma tampon alıp maliyet düşürülebilirdi. geçmiş olsun

Ad Soyad
Siraç
Aracınız
Civic FC5 2020
Peki bu parçaları nereden bulabilirim nereden temiz edebilirim. Parça bulmakta gerçekten zorlanıyorum

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Sanayide en ufak iscilik 8-10 bin tlden baskiyor. Bakin sehir bolge yazmadim. Bir dahaki sefere direk ozel servise gidin yada yetkili serviste olur. Sanayilerde duzgun usta yok olanda resmen tokatci olmus.

Geri