Civic FB7 Orjinal Ön Cam Arıyorum?

Ad Soyad
Bedirhan Yılmazer
Aracınız
Civic FB7 2012
Selamun aleyküm abilerim, herkese hayırlı günler.

FB7 kasa 2012-2015 aracım için kesinlikle orijinal honda logolu ön cam arıyorum.

Aracı alırken camda çatlak olduğu için kaskodan değiştiremedim. Yetkili servis de malumunuz çok uçuk bir rakam çekti. Aracıma kıyamadığım için yan sanayi de taktırmak istemiyorum.

Elinde kıyıda köşede sıfır orijinal cam kalan, dükkanında olan veya uygun fiyata orijinal bulabileceğim güvenilir bir parçacı tanıdığı olan varsa bana ulaşırsa çok makbule geçer.

Kocaeli / İzmit'teyim. İstanbul, Sakarya gibi çevre illere kendim gelip elden teslim alabilirim. Uzaksa da kargo/ambar yaparız.

Fikir vermek gerekirse izmit sanayisinde çıkma bulabilirsin, Çıkmacılara bi bak derim..

Fikir vermek gerekirse izmit sanayisinde çıkma bulabilirsin, Çıkmacılara bi bak derim..
Bulabildiğim tüm çıkmacılara sordum hocam maalesef hiçbirinde bulamadım camcılardada aynı şekilde bulunmuyor, yakın zamanda ön cam değiştiren oldumu ne tercih ettiniz sormak istiyorum.

Son düzenleme:
Hocam KASKO yada Trafik sigortası karşılamıyor mu ? ücretsiz 1 kez ön cam değiştirme hakkımız oluyor diye biliyorum...Anladın sen ne demek istediğimi

Hocam KASKO yada Trafik sigortası karşılamıyor mu ? ücretsiz 1 kez ön cam değiştirme hakkımız oluyor diye biliyorum...Anladın sen ne demek istediğimi
Hocam kasko eksperine cam çatlak girdiğimiz için kabul etmiyor. Yan sanayi tam cam taktırdım şuanda bir sorun teşkil etmiyor.

Geri