!!! Otomatik şanzuman ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ati0650
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hani derler ya otomatik vites geri salmaz diye o benim kafamı karıştırdı. Yani salması normal dimi yavaş yavaş

kadına ETEK,erkeğe İ-VTEC.

1- fb7 kasada yokuş kalkış desteği yok
2- fb7 de tork konvertörlü tam otomatik honda şanzımanı kullanılır (2007 den beri aynı şanzıman)
3- eğer yokuş kalkış desteği yok ise ger kaçması normaldir belli bir yokuşa kadar geri gitmez dik yokuşlarda geri kaçar sıkıntı yok araçta

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

Aracınız
Civic FB7 2015
1- fb7 kasada yokuş kalkış desteği yok
2- fb7 de tork konvertörlü tam otomatik honda şanzımanı kullanılır (2007 den beri aynı şanzıman)
3- eğer yokuş kalkış desteği yok ise ger kaçması normaldir belli bir yokuşa kadar geri gitmez dik yokuşlarda geri kaçar sıkıntı yok araçta

1. FB7 kasada yokuş kalkış desteği var. Elegance'dan düşük modellerde (Dream, Premimum) yoksa bilemem.
2. Yokuş kalkış desteği [MENTION=539]seckins33[/MENTION] arkadaşın dediği gibi 2-3 saniye süreyle tutar aracı.
3. Yokuşta frene tam basılmazsa ardından yokuş kalkış desteği devreye girmeyebilir.

1. FB7 kasada yokuş kalkış desteği var. Elegance'dan düşük modellerde (Dream, Premimum) yoksa bilemem.
2. Yokuş kalkış desteği [MENTION=539]seckins33[/MENTION] arkadaşın dediği gibi 2-3 saniye süreyle tutar aracı.
3. Yokuşta frene tam basılmazsa ardından yokuş kalkış desteği devreye girmeyebilir.

Yokuş kalkış desteği olmayan araç için bahsettim ben otomatik şanzıman geri kaçırır

Aracınız
Diğer modelleri bilmiyorum ama elegance 40.yıl yokuş kalkış desteği kesin var benim araçta çünkü hissediliyor.

kadına ETEK,erkeğe İ-VTEC.

Geri