Özel servis mi Yetkili servis mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krep

0
Aracınız
Arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

2011 FD6 model 55000 km honda civic aracım var ve bakım zamanı yaklaşıyor. Aracı özel servise yada yetkili servis götürmek konusunda kararsız kaldım.

Honda en son bir mesaj attı 2011 model ve öncesi için 350 Bakım paketi, Fren Balata Diskler %30 işçilik de %20 indirim deniliyor.

Ayrıca fren bastığımda aracın arkasından ses geliyor muhtemelen balatalardan kaynaklı.
Ek olarak biraz araştırdığımda şanzıman yağı durumu var.

Ne yapsam kararsız kaldım, aracı sürekli eşim kullanıyor ve sabah akşam kızımı okula bırakıp işe gidiyor. sonrasında sıkıntı çıkartmamasını da istiyorum en son götürdüğüm özel servis normal bakımını yapıp bırakmıştı hiç sağına soluna bakmadan.

esaret

0
Ben daha bakım yapmayı bilen özel servise denk gelmedim. Yağına suyuna bakar gönderir. Sen şurası bozuk demediğin sürece umursamaz.

G8341 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Uğraşma arada çok fark yoksa götür yetkili servise kafan rahat olsun. Ama ucurum fark oluyorsa ve sen kendi ustana guveniyorsan ozel servise yaptir.

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Burada onemli olan yetkili servis bakimini yaptiktan sonra sagini solunu inceliyormu ? Bu sagini solunu inceleme karsiliginda ozel servisten ne kadar fazla para aliyor ?@krep

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Krep

0
Aracınız
Geçen sene normal bakımı için özel serviste 250 vermiştim bu Honda'nın gönderdikleri kampanyada 350 TL diyor özele götürsem son zamlardan sonrada arada çok fark olacağını sanmıyorum. Bu normal bakım için, onun dışında arkadaşımızın dediği gibi en son özele götürdüğümde özellikle söyledim ama sanırım bakıp kontrol etmedi ve maalesef tanıdığım bildiğim bir usta yok.

Araçtan gelen sesten dolayı balata değişmesi gerektiğini düşünüyorum, şanzıman yağını da forumdaki konuları okurken değişmesi gerekiyor herhalde diye düşündüm açıkçası değişecek mi değişmeyecek mi ondanda emin değilim.

İhtiyaçlarım

Periyodik Bakım
Balata Değişimi
Şanzuman Yağı değişimi
ve diğer herhangi bir sıkıntı tespitinde giderilmesi.

Bu arada Ankara dayım önerebileceğiniz bir yer var mı?

Aracınız
Ankara Honda Bora'da paket bakım + şanzuman yağı değişimi 680 Tl civarı ödedim. Arka balatalarımında değişmesi gerektiğini söylediler yanlış hatırlamıyorssm sadece arka balatalara işçilik dahil 400 lira demişlrrdi.

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

2011 FD6 model 55000 km honda civic aracım var ve bakım zamanı yaklaşıyor. Aracı özel servise yada yetkili servis götürmek konusunda kararsız kaldım.

Honda en son bir mesaj attı 2011 model ve öncesi için 350 Bakım paketi, Fren Balata Diskler %30 işçilik de %20 indirim deniliyor.

Ayrıca fren bastığımda aracın arkasından ses geliyor muhtemelen balatalardan kaynaklı.
Ek olarak biraz araştırdığımda şanzıman yağı durumu var.

Ne yapsam kararsız kaldım, aracı sürekli eşim kullanıyor ve sabah akşam kızımı okula bırakıp işe gidiyor. sonrasında sıkıntı çıkartmamasını da istiyorum en son götürdüğüm özel servis normal bakımını yapıp bırakmıştı hiç sağına soluna bakmadan.

Kesinlikle sadece honda ile uğraşan bir özel servis bulun yetkili servis önemli parçaların ve arızaların dışında tamamen para tuzağı

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Sağlam bir özel servis bul takip et. Kafan rahat olur.
Ankara'da oturan arkadaşlar yardımcı olur.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Krep

0
Aracınız
Benim araç indirimli bakım kapsamına girmiyormuş bu kış tekrar kampanya yapılırmış onda muhtemelen dahil ederler diyorlar. Özel 1-2 servis aradım artık oraya götüreceğim.
Şanzıman yağı içinde 60000 olunca bakarız dediler.

Parasi olan yetkili servise goturur. Ben o kadar zengin degilim. Paramida yoldan toplamiyorum. 2010 fd6 sahibiyim. İkiler honda kucukyalida Huseyin ustaya bakimlarimi yaptiririm. Kafam daha rahat.

SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri