Replika Jant hk.

Katılım
10 Ağu 2014
Mesajlar
230
Tepki puanı
1
Yaş
42
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bi çok konuda bakıp araştırdım ama son bir kere de siz değerli arkadaşlara danışmak istiyorum. Replika jant kullanmanın herhangi bir zararı olur mu araç için ? ( kırıldı , çatladı vs )
 
Katılım
10 Ağu 2014
Mesajlar
230
Tepki puanı
1
Yaş
42
Konum
İstanbul
Düz yolda giderken kırılmaz da bir yere çarpmanız halinde göbekten kırılabilir. Jant seçerken hafif olmasına dikkat edin, orijinal janttan daha ağır olmasın, aracınızın performansında azalma olur.
Performansta azalma olur derken 0-100 km'den mi bahsediyorsunuz hocam yoksa genel performansı mı ? Orjinal jantla bi yere çarptığım zamanda aynı tepkiyi almaz mıyım ? teşekkürler..
 

Can

0
Yönetici
Katılım
7 Haz 2014
Mesajlar
3,635
Tepki puanı
225
Konum
İzmir
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Ben orijinal jantlarla kaldirima yandan girdim ustunde bir iki yeri cizildi yamulmadi bile. Ama replikanin hizli carpmada kirilma ihtimali var da jant degisimi yapilir bence cok sorum degil yolda giderken bir sorun olmaz. Ben replica kullaniyordum jant cok agirmis yeni aldigim janttan sonra farkettim. Performans dususu derken hizlanmalari kastediyorum. Ama agir jantta direksiyonun donusune kadar etkiliyor. Onemli olan hafiflik ve cok dusuk Et degerinde olmamali jant. Minimum 37 olmali. Daha alti degerler surtme yapar camurluga.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi
 
Geri
Üst