Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar selam,Aracım henüz 500 km exe.eco ov ,fb7 varken de aynı şey oluyordu ancak lpg sonradan takıldığı içi tam uyum sağlamayacağını düşündüğüm için önemsemiyordum (brc servislerine gönderiliyordu o zamanlar ). fc5 te Yolda ayağımı gaza bas bırak yaptığım anda teklemeyi bariz hissediyorum henüz çok yeni olduğu için gaz ayarı yaptırınca geçer diye düşünüyordum ki Geçen gün ufak bir yokuşun sonunda durmak üzereyken araç stop etti. Yaklaşık 20 yıldır araç kullanırım otomatik arabada stop ettirdim. 1.000 bakımına gitmeyi bekliyorum. Umarım ayar yapınca bu sorun kalmaz. Çok sorun değil ama 120 bin TL verip sıfır araç alıp böyle olması insanın canını sıkıyor.
Arkadaşlar selam,
Aracım henüz 500 km exe.eco ov ,
fb7 varken de aynı şey oluyordu ancak lpg sonradan takıldığı içi tam uyum sağlamayacağını düşündüğüm için önemsemiyordum (brc servislerine gönderiliyordu o zamanlar ). fc5 te Yolda ayağımı gaza bas bırak yaptığım anda teklemeyi bariz hissediyorum henüz çok yeni olduğu için gaz ayarı yaptırınca geçer diye düşünüyordum ki Geçen gün ufak bir yokuşun sonunda durmak üzereyken araç stop etti. Yaklaşık 20 yıldır araç kullanırım otomatik arabada stop ettirdim. 1.000 bakımına gitmeyi bekliyorum. Umarım ayar yapınca bu sorun kalmaz. Çok sorun değil ama 120 bin TL verip sıfır araç alıp böyle olması insanın canını sıkıyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.