Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[USER=3380]@anemon[/USER] hocam bence güzel yapmissin, hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. ben tercihimi yaparken gerek gorsellik gerek ise az yakit bir de dugun olacak butceyi cok zorlamayayim dedim, dolayisiyla tucson ve passat eledim. Ama simdi geri donsem tucson yada passati alirdim pismanlik demeyelim ama kisa mesafede o araclarla ayni tuketiyorum, ic mekan sesleri beni rahatsiz edermis bunu anladim ve daha fazla degerlendiler benim arabaya gore o yuzden otvsiz o arabalari almadigima uzuldum sonradan. Ama civiciginde trim seslerinin %80 inini kendim cozebilir hale geldim bana baya sey katti araba sokup takma islerinde [emoji23] aldik 5 yil binecem artik.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[USER=3380]@anemon[/USER] hocam bence güzel yapmissin, hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle. ben tercihimi yaparken gerek gorsellik gerek ise az yakit bir de dugun olacak butceyi cok zorlamayayim dedim, dolayisiyla tucson ve passat eledim. Ama simdi geri donsem tucson yada passati alirdim pismanlik demeyelim ama kisa mesafede o araclarla ayni tuketiyorum, ic mekan sesleri beni rahatsiz edermis bunu anladim ve daha fazla degerlendiler benim arabaya gore o yuzden otvsiz o arabalari almadigima uzuldum sonradan. Ama civiciginde trim seslerinin %80 inini kendim cozebilir hale geldim bana baya sey katti araba sokup takma islerinde [emoji23] aldik 5 yil binecem artik.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.