Satılık Fb7 SILZKR7C11DS sıfır ayarında buji (servisten)

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Geçen kuzenimin aracına da FB7’me bu bujilerden taktık, o yüzden başlığa denk gelince yazmak istedim. SILZKR7C11DS kodlu bujiler, NGK’nin iridyum serisinden ve Honda’nın orijinal ekipman tercihi. Zaten FB7’lerde fabrika çıkışında da buji olarak bu kod geliyor. Servisten alınmışsa hem orijinalliğinden şüphe olmaz hem de uyumluluk açısından gönül rahatlığıyla takılır. Piyasada yan sanayi ya da çakma buji çok dolandığı için sıfır ve garantili alınan parça, özellikle ateşleme sistemi gibi kritik yerlerde önemli. Biz araca taktıktan sonra rölanti daha stabil hale geldi, yakıtta da çok hafif bir iyileşme gözlemledim (belki psikolojik de olabilir ama kesinlikle zararı yok). Eğer aracın buji değişim vakti geldiyse ya da yedek tutmak istiyorsan, kaçırmadan al derim. Kendi servisimden fiyat alırken neredeyse 2 katına satıyorlardı, o yüzden burada uygun fiyata denk geldiyse kaçırılmaz. Hem FB7 kullanan biri olarak hem de bu bujiyi bizzat deneyimlemiş biri olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ayrıca sahte buji kullanan birkaç kişiye denk geldim. Elektrot kısımları eriyor, metal aksamlar kopup piston ve gözlerin içinde dans ediyor. Sonrası da gömleklerin çizilmesi rektefiye ile sonuçlanıyor. Kaş yaparken göz çıkarmamak lazım. Buji servis harici yada güvenilir NGK distribütörleri harici alınmaz.

Geri