Kaskonun onay verdıgıne servis onay vermeyebılır hocamhocam satmanıza gerek yok. kasko ile görüşüp jantları ekletirseniz hiç bir sorun yok. daha önceki aracıma büyük jant taktırdım kaskoya danışarak.kaskom güneş sig. idi. poliçeye jantları eklediler. siz kaskocunuza sorun. servis garantisi de kaskoya bağlı. kaskonun onay verdiğine servis tamam der. neticede Allah korusun bi kazada maliyeti kasko karşılar servis değil..
SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bak alt takım garanti dışı dedi demi servis HocamEvet hocam haklisiniz. Alirken bayiyle konustum alt takim haricinde garanti sorun olmaz dediler. Kasko sirketiyle de konusayim
Onlar alt takım için sorun olabilir demesi garanti durum da sokmayız demesiyle aynı bence kıldan tüyden bile sebeb buluyorlar.Net bisey soylemediler ama alt takim icin sorun olabilir dediler arizaya gore. Aracim1000km suan. Üretim hatasi olsa cikardi simdiye kadar. Üretim hatasi yoksa sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
alt takım kolay kolay garantiye girmez zaten hocam. en rahat kullanıcı hatası denilebilecek yer alt takım.Bak alt takım garanti dışı dedi demi servis Hocam
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.