Selamlar ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre78

0
Aracınız
Herkese selamlar. Araniza yeni katildim sinop da gorev yapiom memurum. 2 ay kadar once 2015 otomatik eco lpg aracimi satin aldim. 30 bin km de arac surusu cok zevkli arac ilk defa hondaya biniyorum. Buraya kadar hersey guzel :) ancak lpg tekleme hatta vuruntu derecesindeki sarsinti ile basim dertte forumu okumaya calistim tecrubeli arkadaslardan yardim alabilecegimi umuyorum simdiden tesekkurler kazasiz belasiz surusler.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar

Emre78

0
Aracınız
Nofear hosbuldum tesekkurler. Aynen sorun bu sekilde bu baslik altindaki yaklasik 55 sayfaya goz attim cok sıkıcı malesef. Cozumu icin muhattap bulmak cok zor hafta sonu samsuna 30 bin bakimina goturecegim araci hic umudum yok cozum noktasinda. Simdiye kadar 3 ayri brc servisine gittim ama sonuc koca bir hic.duzgun yol ayari ile teklemeyi minimuma indiriyorlarmis . bazi arkadslarda pipo sistemi ile cozumu bulmus. Benim de bir an once cozumu bulmam lazim yoksa satmak zorunda kalcam araci malesef

zero

0
Nofear hosbuldum tesekkurler. Aynen sorun bu sekilde bu baslik altindaki yaklasik 55 sayfaya goz attim cok sıkıcı malesef. Cozumu icin muhattap bulmak cok zor hafta sonu samsuna 30 bin bakimina goturecegim araci hic umudum yok cozum noktasinda. Simdiye kadar 3 ayri brc servisine gittim ama sonuc koca bir hic.duzgun yol ayari ile teklemeyi minimuma indiriyorlarmis . bazi arkadslarda pipo sistemi ile cozumu bulmus. Benim de bir an once cozumu bulmam lazim yoksa satmak zorunda kalcam araci malesef

foruma hoş geldiniz..
girişteki heyecan ve mutluluğunuzu silmiş tekleme sorunu maalesef. geçmiş olsun.. LPG sonradan mı takılmış araca? kim, nasıl uygulamış ve aracın eski sahibi ne diyor, ona da danıştınız mı?
"tekleme" diyemem ama hafif bir vuruntu bende de oluyor ama çok az hissedilebilecek düzeyde. tartışmalardaki "v-tec titretmesi" olarak kabul ettim ve bir çok otomatik araçtaki vites geçişi sarsıntılarıyla kıyaslayınca, adını anmaya değmeyecek bir sorun olarak görüyorum. sizinki çok aşırı bir sarsıntı mı?
ilk kez Honda kullandığınız için hatırlatıyorum: çevrenizde aracın muadili bir örnekle kıyasladınız mı?
3 ayrı LPG ustası toplayınca 1 iyi LPG ustasına denk gelmeyebilir! oratlık "usta" kaynıyor malum ! bunu da hatırlatmak isterim..
umarım çözümü bulursunuz, zira dediğiniz gibi: klasmanına göre oldukça zevkli, keyifli bir arabadan bahsediyoruz. yazık olmasın foruma girişteki mutluluğunuza ..

Emre78

0
Aracınız
Zero hocam aracim eco orjin lpgli garanti kapsaminda benim aracimdaki biraz fazla vuruntu 30 bin bakimi yapildi dun samsun kamerde yol ayarina ciktik usta ile benzin verileri ile lpg verileri birebir ayni ayarlandi afr ayari vs hersey nizami ama sonuc degismedi. Arkadsimda da ayni aractan var onda sorun hic yok desem yalan soylemis olmam. Soylediginiz gibi piyasada mantar gibi usta var 3 ayri brc servisine gittim kimi ateslemeye bagladi kimi borular cok uzun dedi vs. Tek umidim istanbuldaki candan muhendislik firsatim olursa oraya gidecem. Yada corumda özencler brc bolge bayisi var onlardanda umudum var cozum noktasinda. Forumdaki bazi arkadslar pipo aparati ile de cozum buldugunu soyluyorlar. Bu sekilde giderse max 40 bine kadar binerim bu araca zaten uzulerek satmak durumunda kalirim

zero

0
Zero hocam aracim eco orjin lpgli garanti kapsaminda benim aracimdaki biraz fazla vuruntu 30 bin bakimi yapildi dun samsun kamerde yol ayarina ciktik usta ile benzin verileri ile lpg verileri birebir ayni ayarlandi afr ayari vs hersey nizami ama sonuc degismedi. Arkadsimda da ayni aractan var onda sorun hic yok desem yalan soylemis olmam. Soylediginiz gibi piyasada mantar gibi usta var 3 ayri brc servisine gittim kimi ateslemeye bagladi kimi borular cok uzun dedi vs. Tek umidim istanbuldaki candan muhendislik firsatim olursa oraya gidecem. Yada corumda özencler brc bolge bayisi var onlardanda umudum var cozum noktasinda. Forumdaki bazi arkadslar pipo aparati ile de cozum buldugunu soyluyorlar. Bu sekilde giderse max 40 bine kadar binerim bu araca zaten uzulerek satmak durumunda kalirim

ne diyelim hayırlısı neyse o olsun..
Sivas'a yolunuz düşüyorsa görüşelim. Zavolli bayiisi bir arkadaşım var, işinin ehli bir usta. BRC yetkili servisi değil, cihazları da ona göre ama ben bu tip durumlara (başka markalar da dahil) çözüm bulabildiğine, doğru teşhislerine şahit oldum. denk gelirse, yolunuz düşerse sizi görüştürebilirim.
eminim halledilmeyecek bir sorun değildir. ne ki alt tarafı LPG sistemi ve malumunuz uyumsuz bir araba da değil..

neasy

0
Aracınız
Hocam benim aracım Eco değil. LPG yı de ben taktırdım. 40binde. Bir sure LPG'li kullandım ve 65bine kadar dayandım silkeleme sorununa. Subap ayarı yaptırdım üstüne birde gaz ayarı araba kendiliginden toparladı. Hiç mi yok derseniz hayır var. Benim aracım piposuz sistemli. Usta takarken pipolar arıza çıkarıyor demişti düz sistem taktırmıştım. LPG ayarını da dediğiniz Candan da yaptırdım. Ve tek yaptığı subap ayarı sonrası kalibrasyondu. Eğer yolunuzu sırf bunun için İstanbul'a dusurecekseniz bence öncesinde bir subap ayarı deneyin. Candan lpgye silkeleme oluyormuş bunlarda dediğimde subap ayarı bozuksa ve büjilerde problem varsa olur dedi. Açıkçası çokta hizmetlerinden de memnun kalmadım.

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Emre78

0
Aracınız
Yorum yazam arkadaslara tesekkur ederim. Subap ayari yaptirmayi dusunuyorum aynen onu da deneyelim bakalim. 30 bin bakimindan sonra lpg arac hemen gecmeye basladi isinmayi falan beklemiyor aninda geciyor. Lpg ayari komple resetlenip yeniden yuklenmisti simdide bu sorun cikti. 2 ihtimal varmis gecis isisi 39 dereceye ayarli degil yada isi sensoru arizali malesef. Bu zamana kadar Lpg li araca cok bindim ama bu kadar sorunlu olmadi hic biri nereye dokunsak elimizde kaliyo sanki ;) sorunsuz honda dedik ama kotu baslangic oldu.

Geri