Civic FC5 Servis bakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre053
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Emre arıman
Aracınız
Civic FC5 2020
Aracımı ikinci el olarak aldım servis bakımlı ve garantili bakımı yeni yapılmış km 65 binde
Sorum şu :araç servis bakımlı olduğu vakitte servise gittiğinde kaç bin km de hangi bakım yapılması gerekiriyorsa serviste otomatik olarak yapılır mı aracın şanzıman yağı ve triger seti serviste değişmesi gerektiği vakitte değişiyorlar mı yoksa bizim söylememiz mi gerekiyor ve kaç binde değişmeli

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Yeni aracınız hayırlı olsun.
Sisteme bilgileri girdiklerinde herşey ortaya çıkar. Bakım hakkında size bilgi verirler. Triger değişimi hemen olmaz uzun süre kullanırsınız. Bu sistemde olmayabilir.

Ad Soyad
Emre arıman
Aracınız
Civic FC5 2020
Yeni aracınız hayırlı olsun.
Sisteme bilgileri girdiklerinde herşey ortaya çıkar. Bakım hakkında size bilgi verirler. Triger değişimi hemen olmaz uzun süre kullanırsınız. Bu sistemde olmayabilir.
Teşekkür ediyorum yani hangi bakım yapılması gerekiyorsa onları standart olarak yapıyorlar doğru mudur

Aracınız
Civic FC5 2020
Teşekkür ediyorum yani hangi bakım yapılması gerekiyorsa onları standart olarak yapıyorlar doğru mudur
Olur yada olmaz diyemeyiz sizin kalem kalem takip etmeniz gerekecek müşteri onu yapmayın şuna gerek yok vesayre diyip garanti dışı kalabiliyor

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2017
Hayırlı olsun yeni aracınız. Servise periyodik bakıma götürdüğünüzde size yapılması gereken bakımları kalem kalem söylerler. Siz kabul ederseniz yaparlar. Yapılmasını istemediklerinizi de çıkarttırabilirsiniz.

Ad Soyad
Emre arıman
Aracınız
Civic FC5 2020
Hayırlı olsun yeni aracınız. Servise periyodik bakıma götürdüğünüzde size yapılması gereken bakımları kalem kalem söylerler. Siz kabul ederseniz yaparlar. Yapılmasını istemediklerinizi de çıkarttırabilirsiniz.
Teşekkür ediyorum o zaman yakın zamanda servise uğramamız gerekiyor

Geri