Hocam markası falan ne olursa olsun dışarda yaptırın derim..arkadasım bu işi yapıyo servisle Anlasması var 350 tl ye yapıyo. Aynı markayı dışarda 150-200 tl ye yapıyo..farkını servis cebe indiriyor.
ben cam filmini ziebarttan başka bir yerde yaptırmıyorum.rakamlari biraz yuksek ama bugune kadar hiç bir aracimla sorun yaşamadim.bundan 2-3 yıl önce istanbul bağdat caddesinde her gece deli gibi polisler cam filminden ceza yazip araclari trafikten men ediyorlardi beni bir kere bile durdurmamişlardi.ön camda 2 numara diger bütün camlar 3 numara ziebartta yapılan filmler vardi.
[MENTION=469]Kazeshini[/MENTION] kahramanlarda Koray oto 3M Cs serisini 250liraya cekiyor size fazla fiyat vermisler
Servis bile 300Tl yapıyor pazarlık ile
Yaptırmayın serviste fazladan para tuzağı. Kaput filmi ve cam filmi yaptırdım 700e bin pişmanım. Araştırdıkça daha uygun ve daha kaliteli ürünler ve yerler bulunuyor. Araştırın belkide servisiniz iyidir, aslında en iyi siz bileceksiniz sonuçta
Yaptırmayın serviste fazladan para tuzağı. Kaput filmi ve cam filmi yaptırdım 700e bin pişmanım. Araştırdıkça daha uygun ve daha kaliteli ürünler ve yerler bulunuyor. Araştırın belkide servisiniz iyidir, aslında en iyi siz bileceksiniz sonuçta
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.