Sevenin sevdiğine kavuştuğu an..

Hayırlı olsun. Honda sayesinde yollar şenlendi Türkiyenin her tarafı 182 beygir araç oldu:) bunun için RS yada hatchback satın almaya gerek kalmadı:) rakiplerinin bu motor gücü konusunda hiçbir şansı yok artık:) ne Renault ne Ford ne başka rakip bir marka gelsin yetişsin bu Honda ların peşinden:) bu araba hatchbacklerden hafiftir 0-100ü 8 saniyeyi geçmiyor olabilir. Rengi de güzelmiş.

yaşınız fazla sanırım o yüzden sürücü destek ekipmanları sizi tembelleştirmekten ziyade yaşınıza saygı çerçevesinde size büyük kolaylık olacaktır.

Maşallah, Allah kaza bela vermesin inşallah. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın kazasız günler dilerim...

Aracınız hayırlı olsun. Kadınlar erkeklerin araba sevgisini kıskanırlar. Eşim arabama genellikle kuma diye hitap eder. O yüzden kadına etek erkeğe vtec diyorlar sanırım. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Aracınız hayırlı olsun. Kadınlar erkeklerin araba sevgisini kıskanırlar. Eşim arabama genellikle kuma diye hitap eder. O yüzden kadına etek erkeğe vtec diyorlar sanırım.
Eşinize hak veriyorum. Ön tamponu evin içine getirirsen bende öyle derdim.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Hayırlı olsun.Gecenlerde bayide hacbag modelini test etmistim.gazı dipleyince hacbaglerde 2. Kademe var cok fena hizlandiriyor.Ne bayiler var hediye sepeti falan ugurlamislar sizi. Beni bi kovmadiklari kalmıştı.hangi bayiden aldiniz?

Hayırlı olsun aracınız rengi hoşuma gidiyor güzel günlerde kullanın.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Geri