Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu tür uygulamaları dışarıda işin ustasına yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Servislerde maalesef gereken özen gösterilmiyor gibi bir algı var bende genel olarak.Bir de örnek vereyim;Mesela bayide uygulamayı yapan vatandaş bana seramik kürleşmesi(sertleşmesi) için gereken sürenin 3-4 saat olacağını söylemişken dışarıda ustam min. 24 saat geçmesi lazım ve üzerine toz su vs gibi pislik gelmemesi için de burada kapalı garajımda bekletiyorum demişti.Bu bence daha sağlam ve mantıklı olan yol, maalesef bayilerde bu özen yok.Edit:yazım hatasıiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu tür uygulamaları dışarıda işin ustasına yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Servislerde maalesef gereken özen gösterilmiyor gibi bir algı var bende genel olarak.
Bir de örnek vereyim;
Mesela bayide uygulamayı yapan vatandaş bana seramik kürleşmesi(sertleşmesi) için gereken sürenin 3-4 saat olacağını söylemişken dışarıda ustam min. 24 saat geçmesi lazım ve üzerine toz su vs gibi pislik gelmemesi için de burada kapalı garajımda bekletiyorum demişti.
Bu bence daha sağlam ve mantıklı olan yol, maalesef bayilerde bu özen yok.
Edit:yazım hatası
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.