Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hb aracımı 20 bin kmdir sürüyorum. Araç sınıfındaki en geniş hb. Sedan araçtan daha ağır, daha yüksek, genişliği aynı sadece 15 cm daha kısa farkı bu. Bagajı da baya geniş sedandan daha verimli kullanılıyor derinliği fazla çünkü. Aracın içi gayet ferah koltuk diz mesafesi baş mesafesi iyi seviyede. Golf 7 den sonra genişlik tatmin eder.Aracın yol tutuşu olsun, performansı olsun, konforu, motoru sizi üzmez. Sadece yalıtım konusu biraz zayıf, lastik yuvarlanma sesi alıyor, içinde bazı yerlerden trim sesi var olumsuz yanları bunlar.Eğer benzini sorun etmeyecekseniz kesinlikle hb sport derim. Plus ile arasında 13 bin tl var yazdığınıza göre. İlave gelen özellikler güzel ama tercih sizin illa sunroof olsun diyorsanız tercih edilebilir.Ortalama tüketimim 7 litre fakat uzun yol fazla yapıyorum. Sakin sürüşte uzun yol 6 litre, şehir içi 8-9 litre gibi. [MENTION=15166]serengeti[/MENTION]
Hb aracımı 20 bin kmdir sürüyorum. Araç sınıfındaki en geniş hb. Sedan araçtan daha ağır, daha yüksek, genişliği aynı sadece 15 cm daha kısa farkı bu. Bagajı da baya geniş sedandan daha verimli kullanılıyor derinliği fazla çünkü. Aracın içi gayet ferah koltuk diz mesafesi baş mesafesi iyi seviyede. Golf 7 den sonra genişlik tatmin eder.
Aracın yol tutuşu olsun, performansı olsun, konforu, motoru sizi üzmez. Sadece yalıtım konusu biraz zayıf, lastik yuvarlanma sesi alıyor, içinde bazı yerlerden trim sesi var olumsuz yanları bunlar.
Eğer benzini sorun etmeyecekseniz kesinlikle hb sport derim. Plus ile arasında 13 bin tl var yazdığınıza göre. İlave gelen özellikler güzel ama tercih sizin illa sunroof olsun diyorsanız tercih edilebilir.
Ortalama tüketimim 7 litre fakat uzun yol fazla yapıyorum. Sakin sürüşte uzun yol 6 litre, şehir içi 8-9 litre gibi. [MENTION=15166]serengeti[/MENTION]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.