Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim ?

[MENTION=5311]sadece_hayalet[/MENTION] valla abi isin acigi cok istiyorum. Goruntu olarak mukemmel ama nakit olayi beni bitiriyor :)

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=5311]sadece_hayalet[/MENTION] valla abi isin acigi cok istiyorum. Goruntu olarak mukemmel ama nakit olayi beni bitiriyor :)

Hayırlısı kardeşim , acele etme durumunu biraz düzelt alırsın İnşallah . Olmadı benim arabadaki teslayı değişmeli kullanırız. :)))))

Sadece hayal et

[MENTION=5311]sadece_hayalet[/MENTION] ikinci secenek daha cazip geldi :) :) eyvallah abi bakalim duruma gore bir karar verecegiz.

[MENTION=943]kayhanbozkus[/MENTION] Satıcıya mesaj attım linki açtı, bu ay sonu alacağım sanırım Türkiye de istediğim fiyata bulamayacağım.
[MENTION=5311]sadece_hayalet[/MENTION] Sence cihaz nasıl?

[MENTION=943]kayhanbozkus[/MENTION] Satıcıya mesaj attım linki açtı, bu ay sonu alacağım sanırım Türkiye de istediğim fiyata bulamayacağım.
[MENTION=5311]sadece_hayalet[/MENTION] Sence cihaz nasıl?

Bu cihaz Fc5 uyumlu mu ? Özelliklerinde 2015-2013 yazıyor . Arayüz iyi görünüyor . Özelliklerde gayet iyi . Telefon yansıtma yok. Keşke tesla tercih etseniz . Android 6.0 ama artık 7.1 ler var . Bu boyut istiyorsanız biraz daha bakalım isterseniz .

Sadece hayal et

Nofear cihaz elinize ulaştıktan sonra memnun kalırsanız burada da paylaşır mısınız bende alacağım

Bu cihaz Fc5 uyumlu mu ? Özelliklerinde 2015-2013 yazıyor . Arayüz iyi görünüyor . Özelliklerde gayet iyi . Telefon yansıtma yok. Keşke tesla tercih etseniz . Android 6.0 ama artık 7.1 ler var . Bu boyut istiyorsanız biraz daha bakalım isterseniz .

Sadece hayal et

Link başlığında 2016 yazıyor, satıcı ile daha tam detaylı konuşmadım ama büyük ihtimal uyumlu.
Bu özellikler de bu fiyata başka cihaz bulamadım, tesla nın fiyatı da ağır gelir :)

[MENTION=12087]Oguz6[/MENTION] Alır isem tabi ki paylaşırım.
[MENTION=943]kayhanbozkus[/MENTION] Eyvallah :)

Geri