Civic FB7 Sol göğüsten gelen ses?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan faron66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
can karacabay
Aracınız
Civic FB7 2012
Merhaba. 2012 model manuel FB7 kullanıyorum. Soğuk havalarda sol taraftan göğüs bölgesinden boşta bir parça varmışta sallanıyormuş gibi ses geliyor. Direksiyonu toplayınca, bozuk yollarda giderken hafif rampa bir yerde dururken daha çok geliyor. Bu sese benzer ses arka sol taraftanda geliyor ama arka taraftan nadir geliyor.
Ön takımda amortisör değişti takoz değişmedi, rotlar değişti, motor takozu değişti. Sanayide kanalda baktık aracı salladık fakat ses yoktu. Sadece sol aksta çok hafif boşluk var ve direksiyonu sağa sola sallayınca akstaki boşluk sesine benzer ses yine geliyor. Yardımlarınız için tşkler.

Merhaba hocam Fb7 kasada trim sesi problemi var. Benim bir arkadaşım sese çok hassas olduğu için göğüsün orta bölgesinden gelen sesi bir türlü çözemediği için aracı satmayı düşünüyor. Göğüsü komple söküp altına bakması gerekiyor.
Soğukta daha belli olur. Sese hassas bir usta ile test sürüşü yaparak bulmaya çalışmanızı öneririm.

Tşkler cevabınız için. Dün yine baktırdım alt takımda bir sıkıntı göremediler sadece direksiyon kutusunda biraz boşluk var o yapabilir dedi usta. Ses haricinde de alt muhafazı çıkartınca hafif terleme vardı şanzuman mı motor mu kısmımı tam bilmiyorum normal bişey olmaz dedi. Direksiyon kutusuna da baktıracam özel serviste. yetkili servis sağolsun 128 bin dedi yenisine. Ses gitmezse müziği açıp devam edecem artık.

Geri