SoWo 2014

Katılım
25 May 2015
Mesajlar
589
Tepki puanı
5
Konum
ADANA
Aracınız
arkadaslar bu video yu izlemenızı tavsiye ederım 30 dk lık bir video ve aramızdakı kültürel farklılıkları bariz ortaya koyan bır vıdeo.
Adamların modifiye anlayısı, modıfıye etkınlıklerı, tarzları fefkalede cınsten ve videoda profesyonel editleme yapılmıstır.
musaıt oldugunuzda ileri geri sarmadan tekdüze ve full hd 720p veya 1080p de izlemenız tavsıyemdır.
umarım bızde bu gunlerı görebılırız türkiye içinde.
iyi seyirler.

https://www.youtube.com/watch?v=QT1yk_-yoM8
 

Leo

0
Katılım
5 Kas 2014
Mesajlar
500
Tepki puanı
84
Yaş
36
Konum
İzmir
Hocam bu tip organizasyonlar Avrupa ve Amerika da festival havasında geçiyor. Wolfsgruppe ,HondaDay ,H2Oi ,JDM Meet gibi etkinliklerin ünü ve kalitesi her geçen yıl artıyor. Gelelim Türkiye de böyle bir organizasyon olayına. O kalitelerde modifiye işine burda girmek için oldukça para dökmek lazım. Malesef bu iş refah düzeyiyle doğru orantıda. Almanyada 2 aylık asgari maaşınla sıfırdan bi arabayı hayal ettiğin gibi toplarsın. Araçlara çok güzel konsept uyguluyorlar adamlar R32 ye Bentley jantı takıyor, R8 'e AMG jant takıyolar gerçi yanlış hatırlamıyosam [MENTION=194]Can[/MENTION] 'ın bixenonlarda mercedes :D .
Türkiyede de çok güzel araçlar var ama organizasyon konusunda o seviyelere gelmemiz için daha çok fırın ekmek yememiz lazım :) Seninde dediğin gibi umarım o günleri bizde görebiliriz :)
 
Katılım
25 May 2015
Mesajlar
589
Tepki puanı
5
Konum
ADANA
Aracınız
Açıkcası biraz kompleksliyizde.
Adamlar eski araçlara biniyor keyif alıyor biz ise gösteriş derdindeyiz cogunlukla ve araçlar ucuz parçalar ucuz bunun etkisi yanında türkiyede yılda bir organizasyon olsa Ankara misal herkesin gelecek yakıt parası bulmasıda ironi ve trajikomik bir durum.
Önce yakıt sonra ÖTV indirimleri sonra kültürel gelişmişlik ve o günlere yaklaşmak demektir :)
 
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
812
Tepki puanı
2
Konum
Karagümrük
Aracınız
Arkadaslar dedikleriniz doğru fakat Avrupa'da araç bakımı ve parça buranın 2 katından fazlaymis. Bizim butun akrabalar yedek parça lazımda Türkiye'den alıyorlar. Hatta benim cimri kuzen bakımı her sene Türkiye tatiline denk getiriyor burada yaptırıyor kendisi pintilikte level atlamış birisi :)


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Geri
Üst