Civic FC5 Spoiler kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok ucuzmuş gibi 500 TL'ye kampanya yapmışlar bir de. :)
Ben aracıma bir arkadaştan 400 TL'ye komple bodykit aldım. Bodykit içeriğinde rr ön tampon yan marşbiyeller, arka ışıklı rüzgarlık arka difüzör, cam üstü spoyler, 1 adet te arka tampon vardı. Tamponu 300 TL'ye bir arkadaşa verdim. Bodykit bana 100 TL'ye gelmiş oldu. Hayattaki en kârlı alışverişimdi sanırım. :ROFLMAO: Konuyla alakası olduğundan değil fakat aklıma geldiği için yazmak istedim :) bu gibi parçaların serviste takılmasının bir önemi yok. 2.el temiz uygun fiyata bularak ta aracınıza montajını yaptırabilirsiniz.

Hocam bu yaptığın çalışma nerede oldu :)
Fiyat iyi geldi. Hemen gidip alayım
Çok ucuzmuş gibi 500 TL'ye kampanya yapmışlar bir de :)
Ben aracıma bir arkadaştan 400 TL'ye komple bodykit aldım. Bodykit içeriğinde rr ön tampon yan marşbiyeller, arka ışıklı rüzgarlık arka difüzör, cam üstü spoyler, 1 adet te arka tampon vardı. Tamponu 300 TL'ye bir arkadaşa verdim. Bodykit bana 100 TL'ye gelmiş oldu. Hayattaki en kârlı alışverişimdi sanırım. Konuyla alakası olduğundan değil fakat aklıma geldiği için yazmak istedim :) bu gibi parçaların serviste takılmasının bir önemi yok. 2.el temiz uygun fiyata bularak ta aracınıza montajını yaptırabilirsiniz.

MI 9 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

@kayhanbozkus internet üzerinden hiç bir sitede kozmik mavi bulamadım malesef çık iyi iş yapıyor diye tanıdığım bir boya ustası da yok boya konusunda değişik maceralar yaşayan bi kaç arkadaşım var işimi garantiye almak istedim

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Spoylerde yanan lambanın elektriğini nereden aldılar. Bağlantı nasıl oldu. Bagaj kapağı sacına delik acmadan nasil gecti o hat. Bilgilendirirseniz varsa montajı yapilirken foto paylaşabilirmisiniz

Malzemeyi n11 den boyasız aldım. Dışarıda kendim boyattım. Ankara Yenimahallede Emcar Garage'da montajını yaptırdım.

Geri