Spoiler seçimi

Katılım
7 Mar 2017
Mesajlar
100
Tepki puanı
4
Yaş
45
Konum
İzmir
70abebbb622ed0c2ce8d2e78f230c201.jpg

Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var çünkü bir yerde yazan bişey değil.
1 hafta önce yetkili serviste bu resimdeki spoileri ve siyah kapı çıtalarını taktırdım. Güzel olduğunu düşünüyorum ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz fikirlerinizi beklerim.
Sorun şu ki aracı ocak ayından beri kullanıyorum rampa aşağı gazdan ayağımı çektiğimde hızı artan araç 100 130km hızlarda veya daha az neyse, bu spoileri taktıktan sonra rampa aşağı ayağımı gazdan çekince hızın bariz düştüğünü fark ettim ve bunu taktırdıktan bir gün sonra şehirler arası yolda uzun uzun denedim her rampada. Sadece biraz daha dik rampada hafiften hızın arttığını gördüm. Bu spoileri kullanan varsa görüşlerini bekliyorum. Birde küçük spoiler kullananlarında görüşlerini bekliyorum çünkü bu şekilde hızımı kesiyorsa söktürüp küçük olandan taktırmayı düşünüyorum.
Küçük dediğimin resminide eklicem. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür sağlıcakla kalan kazasız sorunsuz sürüşler.
 
Katılım
19 Kas 2016
Mesajlar
128
Tepki puanı
4
Spoiler seçimi

Bu tarz spoiler ile her hangi bir sürüş izlenimi vermek imkansız çünki gerçek performans spoiler değildir bunların hepsi plastikten süs amaçlı dır.... %2 yada %5 olarak değişir bunuda böyle bir araçta anlamak bir zordur.... 200tl takılan basit şeylerdir orijnallerini bu parlara almak imkansız zaten orjinal bir typer spoiler taksak belk bi nebze yorum yapılabilinir... ve araçlar zaten standart bir araç typer gibi bir amaça hizmet etmediği için bu tarz şeyler bizler için sadece süs amaçlıdır


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=6841]Vlllknobz[/MENTION] Spoiler sağdan ve soldan dışarı çıktığı için rüzgarı alınca aracı tutuyor hız kesmesi bu yüzden. Anatomik spoiler takar iseniz bu sorun ortadan kalkacaktır.
 
Geri
Üst