Civic FD6 Sunroof sorunu?

Ad Soyad
Nebi kaya
Aracınız
Civic FD6 2010
Hocam selamın aleyküm cümleten,
Aynı sorunu yaşamaktayım fd6 2010 aracım var bahsedilen yöntemleri denedim bir kaç defa ama olmadı belki de beceremedim kaçırdığım bi nokta vardır. Yardımcı olabilecek var mıdır dm den iletişime geçebilir mi tşk.
Merhaba birde bu yöntemi deneyin Ankara da misiniz
Honda sunroof sıfırlama

Sunroof kontrol ünitesini sıfırlamak için şu adımları uygulayın:
1. Kontak anahtarını KAPALI konumuna getirin.
(Bundan sonra ki aşama çok hızlı olacak en sonunda kontak açık kalacak)
2. Açma düğmesine(geri) basılı tutun ve kontak anahtarını AÇIN.
3. Açma düğmesini bırakın ve kontak anahtarını KAPATIN.
4. Adım 2 ve 3'ü dört kez tekrarlayın ancak son aşamada kontağı kapatmayın.
5. Sunroof tamamen açıldıktan sonra (tık sesi gelecek) sunroof açık düğmesini 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın.
6. Kapama (ileri) tuşuna basılı tutun. Sunroof tamamen kapandıktan sonra arka kısım yukarı kalktıktan sonra tık sesi gelecek kapatma tuşuma 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın
7. Sunroof açma kapama tuşunun tepesine basınız (ileri geri değil) bırakın. Kontağı kapatın aracı kilitleyin açın.

Ad Soyad
Muhammet kahraman
Aracınız
Civic FD6 2010
Merhaba birde bu yöntemi deneyin Ankara da misiniz
Honda sunroof sıfırlama

1. Kontak anahtarını KAPALI konumuna getirin.
2. Açma düğmesine(geri) basılı tutun ve kontak anahtarını AÇIN.
3. Açma düğmesini bırakın ve kontak anahtarını KAPATIN.
4. Adım 2 ve 3'ü dört kez tekrarlayın ancak son aşamada kontağı kapatmayın.
5. Sunroof tamamen açıldıktan sonra (tık sesi gelecek) sunroof açık düğmesini 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın.
6. Kapama (ileri) tuşuna basılı tutun. Sunroof tamamen kapandıktan sonra arka kısım yukarı kalktıktan sonra tık sesi gelecek kapatma tuşuma 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın
7. Sunroof açma kapama tuşunun tepesine basınız (ileri geri değil) bırakın. Kontağı kapatın aracı kilitleyin açın.
Bunları bir kaç defa denemiştim hocam ama yapamamıştım hızlı ve yavaş da denedim olmadı , tekrar deneyeceğim. Ankarada değilim Konyadayım.

Ad Soyad
Nebi kaya
Aracınız
Civic FD6 2010
Bunları bir kaç defa denemiştim hocam ama yapamamıştım hızlı ve yavaş da denedim olmadı , tekrar deneyeceğim. Ankarada değilim Konyadayım.
Ankara'da olsaydınız beraberde denerdik ama ben bu yazdığım yöntem ile 2 ke yaptım. Şunu da belirteyim kafayı yedirtecek seviyede oluyor bazen 😁

Ad Soyad
Nebi kaya
Aracınız
Civic FD6 2010
Ankara'da olsaydınız beraberde denerdik ama ben bu yazdığım yöntem ile 2 ke yaptım. Şunu da belirteyim kafayı yedirtecek seviyede oluyor bazen 😁
Honda sunroof sıfırlama

1. Kontağı II KONUMUNA getirin.
2. Kontak anahtarını KAPALI konumuna getirin.
3. Açma düğmesine(geri) basılı tutun ve kontak anahtarını AÇIN.
4. Açma düğmesini bırakın ve kontak anahtarını KAPATIN.
5. Adım 3 ve 4’ü , dört kez tekrarlayın ancak son aşamada kontağı kapatmayın.
6. Sunroof tamamen açıldıktan sonra (tık sesi gelecek) sunroof açık düğmesini 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın.
7. Kapama (ileri) tuşuna basılı tutun. Sunroof tamamen kapandıktan sonra arka kısım yukarı kalktıktan sonra tık sesi gelecek kapatma tuşuma 10 saniye daha basılı tutun. Bırakın
8. Sunroof açma kapama tuşunun tepesine basınız (ileri geri değil) bırakın. Kontağı kapatın aracı kilitleyin açın.

Geri