Civic FC5 Sürtme?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yhyilkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Yahya
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba Civic 2021 aracım var çoğu kasiste alt sürtüyor

16 jant var 17 janta yukseltsem sürtme ortadan kalkar mı

Yada aracı farklı bir şekilde yükseltebilir miyim

Merhaba hayırlı akşamlar. Bende 2017 RS var Type-R tampon olmasına rağmen daha hiçbir kasiste sürtmedi şükür. 17 inç orijinal jantları takılı onun etkisi var diye düşünüyorum. Aracınızın egzoz borularına ve yaylarına baktırmanızı tavsiye ederim çünkü bir önceki FD6 aracımda bu sorunlar vardı ve altı sürtüyordu aynı model değil ama benzer sorunlar. Kasislere çapraz girmekte fayda var. İyi forumlar.

Merhaba Civic 2021 aracım var çoğu kasiste alt sürtüyor

16 jant var 17 janta yukseltsem sürtme ortadan kalkar mı

Yada aracı farklı bir şekilde yükseltebilir miyim
merhaba bende de aynı model var stock, 205/55/16 lastik var genelde hiç bir kasiste sürtmüyor fakat 4 parmaktan da derin bir çukura veya eğime girerken ön lipin altı biraz sürtüyor bu bazen oluyor. bir keresinde avm çıkışı eğim birden yükseliyormuş hızlı girince kötü vurmuştu aklım cıktı 😅 ama sükür sıkıntı çıkmadı ondan sonra daha çok dikkat eder oldum

birde konu dışı olacak ama benim araçta 80 90 dan sonra yüksek hızlarda direksiyonda takılarak kademeli dönme gibi bir sey oluyor, viraja sert girince geri toplarken özellikle takılı kalmış gibi bir şey yaşıyormusun bilgi verirsen sevinirim

birde konu dışı olacak ama benim araçta 80 90 dan sonra yüksek hızlarda direksiyonda takılarak kademeli dönme gibi bir sey oluyor, viraja sert girince geri toplarken özellikle takılı kalmış gibi bir şey yaşıyormusun bilgi verirsen sevinirim
Dediğinizi hiç yaşamadım ama sorun şunlardan birinde olabilir:
-Amortisör üst takozu
-Rot başı, rotil, burçlar
-Elektrikli direksiyon olduğu için kalibrasyon gerekebilir veya sensör arızalı olabilir
-Direksiyon kutusu
Bu parçalara bir baktırın. Tarif ettiğinize göre çok yüksek ihtimalle bunlardan biridir. İyi forumlar dilerim.

Dediğinizi hiç yaşamadım ama sorun şunlardan birinde olabilir:
-Amortisör üst takozu
-Rot başı, rotil, burçlar
-Elektrikli direksiyon olduğu için kalibrasyon gerekebilir veya sensör arızalı olabilir
-Direksiyon kutusu
Bu parçalara bir baktırın. Tarif ettiğinize göre çok yüksek ihtimalle bunlardan biridir. İyi forumlar dilerim.
bakımda ustaya kotrol ettirdim alt takımları bir sorun göremedi, servis ise bu araçta öyle sorunlar olmaz deyip geçti. bidahakine tekrar bunları kontrol ettireyim teşekkürler.

Geri