Civic FE1 Sürücü Tarafı Camı Sesli Çalışması?

Ad Soyad
Selçuk Erhan Çetin
Aracınız
Civic FE1 2022
İyi geceler Honda Civic Fe1 Aracımın sürücü tarafı camı sesli çalışıyor. Cam indime tuşuna bastığımda cam inerken boşluk boşluk düşüyor gibi oluyor cam böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
bendede oluyor ama sadece araç çok pisken, aracı bir yıkayın ve camı güzelce bir silin birde öyle kontrol edin evet kulağa komik gelebilir ama dediğim gibi 2 farklı FE kasa aracımdada bazen cam pisken tamda dediğiniz gibi tuttukluk yaparcasına iniyordu temizlediğim an geçiyordu o problem.

Ad Soyad
raif cevherliol
Aracınız
Civic FC5 2021
Benim araçta sürücü tarafındaki camda kapanırken sona gelince takılıp geri açılma sorunu vardı, güzelce yıkayıp cam fitillerine silikon sprey sıktım temizledim şuan gayet güzel kapanıyor fakat aşırı toz ve kir birikince bazen yine yapıyor

Ad Soyad
Murat Demir
Aracınız
Civic aracım yok
Bende de aynı. Temizleyince düzeliyor. 1 hafta 10 gün yıkamadan durunca takırtılı açılıyor. Silikon sprey sıkacaktım ama iz yapar diye sıkmadım. Sprey sıkan var mı tavsiye eden veya

Ad Soyad
Selçuk Erhan Çetin
Aracınız
Civic FE1 2022
Sprey falan denedim ama dediğiniz gibi 5 10 gün sonra tekrar ses gelmeye başlıyor sanki camı tutan mekanizmada boşluk var gibi.

Geri