Civic FC5 RS (Tecrübe) Civic RS'imi Vavacars'a sattım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gokhanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazdığınız tarihlerdeki döviz kurları düşünülürse, eğer tüm parayı Euro'ya çevirdiyseniz siz zaten 285k civarına satmış gibi olmuşsunuz.

Alan satan hayır görsün.

Kardeşim. Yeni yaşamında başarılı ve sağlıklı yıllar dilerim.

Burayı unutmazsın. Umarım.

Sevgiler

Teşekkürler. Araba da rezerve edilmiş... Alan kişi buralara uğrarsa görsün: keyfini sürsün, ben çok keyif almıştım :)

Sıcak satış resmen. Hem sizi üzmediler iyi fiyata aldılar hem de yeni alıcıyı da üzmeden aslında düzgün fiyata verdiler. Tebrikler valla güzel çalışıyorlar.

2020 Eco Elegance otomatik aracım için bilgilerimi girdim şimdi, 313450 TL ön fiyat verdi. Bodrum dayım en yakın İzmir’de imiş, bodrumda experleri olsa hemen randevu oluştururdum bana iyi geldi. Aracım 30000 km de orijinal. Ufak tefek göze gelmeyen bir kaç çizik var sadece.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Biraz önce vavacarstan bi teklif alayım dedim gözlerime inanamadım. Aracım 2019 model eco elegance 17.000 kmde hatasız. Bu fiyatı edermi? Bence etmez ama piyasa nerelere geldi. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Screenshot_20211128_003642_com.android.chrome.jpg

Biraz önce vavacarstan bi teklif alayım dedim gözlerime inanamadım. Aracım 2019 model eco elegance 17.000 kmde hatasız. Bu fiyatı edermi? Bence etmez ama piyasa nerelere geldi. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...
Ekli dosyayı görüntüle 267152
Hocam herkes elindeki araca iyi baksın bu nedenle diyorum, sıfır araçlarda öyle ciddi artış varki yetişmek mümkün değil, istisnalar hariç hiç kimsenin geliri bu seviyede artmiyor.

Geri