Civic FC5 TEKLEME SORUNU?

Ad Soyad
Hakan O
Aracınız
Civic FC5 2017
Selamlar,
Aracım 2017 Civic 1.6 Lpg benzin
Aracımda tekleme sorunu var 20 ila 50 hız arasında tekliyor genellikle baya araştırdım en son bi ustaya götürdüm ve enjektörlerin değişmesi lazım dedi 4 adet enjektör değişimi ve buji bitmiş dedi buji değişimi 18k fiyat verdi sizce normal mi bu olayı yaşayan oldu mu hangi ustaları önerirsiniz
Teşekkürler...

Ad Soyad
Melih Reisoğlu
Aracınız
Civic FC5 2018
merhaba bende de 2018 1.6 benzin lpg var aracımda gazda giderken 20-50 li hızlarda sadace gazda ufak ufak tekliyor honda sevisine sordum durumu gazdayken yapması normal dedi geç algılıyor gaz geç yandığı ve gaz hassasiyetinin az da olsa düştüğü için ama benzinde öyle bir problem olmaz dedi gerçekten doğru anlattığı gibi oluyor ama sizin buji problemide olabilir benim araç 167 bin km de gazdayken stop etme durumu bile olabilir nadirende olsa usta bu şekilde anlattı ama yine de araştırmak lazım buji olayı mantıklı 4 buji hondanın tavsiye ettiği bujilerden almalısınız link bırakıyorum buraya 18 k kadar tutacağını düşünmüyor usta biraz abartmış herhalde iş yok
NGK IZFR6K11: Laser iridyum ucu sayesinde yüksek ateşleme gücü ve uzun ömür sunar
NGK IZFR6K11S: Civic'e özel model, tam uyumluluk garantisi ve aynı performans.
Denso SXU22HCR11S: Honda’nın OEM (orijinal ekipman) bujisi, yüksek kalite ve uyumluluk sunar

Geri