titreme ve ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan honda551
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben alt motor takozunu bir gözle inceleyin, normalde o kısım darbe harici pek sorun çıkaran bir parça değildir.
Genelde sağ üst motor kulağı zamanla sorun yaratıyor, o kulağı da kontrol ettirdiniz mi?

kontrol ettirdim ama bi sorun yok dediler hala anlayamadım olayı. klima devreye girdiğinde arabanın goguslugunde bile titreşimi görebiliyoruz

SM-A510F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Motor takozundan kaynaklıdır, eski bir honda çalışanıyım hondanın çıkardığı nadir sorunlardan biri, garantisi yok. Tavsiyem yetkili serviste orjinal motor takozuyla değişim yaptırmanız.

muhtemelen takozdan. servise gidemedim daha ama tanıdık bi tamirciye gidip gösterdiğimde takozlara baktı ileri geri yaptırdı sonra ben geçtim direksiyona kalkış yaptırırken üst takoza tornavida ile baskı yaptı arabanın sesi değişti

arkadaşlar serviste motor kulağına ayar yapıldı şuan bu şekilde çalışıyor. ilk marsta titreme ve diğer titremeler el freni çekili vites 1 de debriyajı ayaktan çekince yapıyor. normalmidir

arkadaşlar serviste motor kulağına ayar yapıldı şuan bu şekilde çalışıyor. ilk marsta titreme ve diğer titremeler el freni çekili vites 1 de debriyajı ayaktan çekince yapıyor. normalmidir

Bence subap ayarında da sorun var gibi, subap ayarı en son ne zaman yapıldı?

devamlı var. klima açıkken titreme rölantide hafif dalgalanma yarim devriyajda lakır lakır titreme yapıyor ve vites geçişlerinde vuruntu. klima açıkken titreme ısındığında daha çok hissediliyor

Geri