Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende bir ay öncesine kadar 2011 otomatik Clio grandtour extreme 4 vites otomatik vardi. Fabrika verileri 186 km hız dese de LPG'de 190 km hız yaptığım olmuştu.Yağmurlu bir gün, uzun yol dönüşü, samsun -carsamba civarında 100 km hız civarı seyreden turbolu bir astradan yol vermesini istedim ama yol vermek yerine kapismayi tercih etti. Yemin ediyorum 140 km hıza kadar kaybettim dedim ama 140-145 km hizdan sonra onun nefesi kesildi, ben boylarca fark attım.Şimdi FB7 2012 Civic sahibiyim çok şükür. Aynı astrayi görürsem "değmezsin" yazdiracagim arabanın arkasına.Turbolu araçları sevemiyorum bir türlü, doping almış futbolcu hissiyatı veriyor bana.
Bende bir ay öncesine kadar 2011 otomatik Clio grandtour extreme 4 vites otomatik vardi. Fabrika verileri 186 km hız dese de LPG'de 190 km hız yaptığım olmuştu.
Yağmurlu bir gün, uzun yol dönüşü, samsun -carsamba civarında 100 km hız civarı seyreden turbolu bir astradan yol vermesini istedim ama yol vermek yerine kapismayi tercih etti. Yemin ediyorum 140 km hıza kadar kaybettim dedim ama 140-145 km hizdan sonra onun nefesi kesildi, ben boylarca fark attım.
Şimdi FB7 2012 Civic sahibiyim çok şükür. Aynı astrayi görürsem "değmezsin" yazdiracagim arabanın arkasına.
Turbolu araçları sevemiyorum bir türlü, doping almış futbolcu hissiyatı veriyor bana.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.