Konuya cevap cer

Geçmiş olsun. Bence trafik şube ve gereksiz bütün birimler lavedilmeli. Trafik şubenin görünen tek işi ceza kesmek galiba. Bu işide zaten fahri müfettişler yapabiliyor. Eee polise ne gerek var o zaman.

Zamanında bir olay benim başıma geldi. Evimin civarında arabaları parkettiğimiz bir alan var. O gün ilk defa gördüğüm bir araç öyle bir parketmişki 2,5 araçlık yer işgal durumda. Neyse bende tek boş yer olan o aracın yanına girdim. Ama araç yabancı olduğu için plakasını aldım. Neyse 1 2 saat sonra aşağı indim araç gitmiş ama benim sağ arka kapıyada öyle bir takmış ki sac yırtılmış ve yerde benim aracın lastiklerinde kayma izi var. Yani hızlıca vurmuş ve itelemiş. Hemen polisi aradım, vurup kaçtılar diye. Aradan 40dk geçti bekliyorum sonunda teşfif ettiler. Sözde trafiğe takılmışlar, ki küçük bir şehir. Olayı anlattım elimde plaka var dedim. İşin rengi değişti. Polis bana ückağıtçı muamelesi yapmaya başladı. Zaten hep öyle olur, bu daha önce olmuştur kesin anlaşmalıdır bu olay. Kafam attı o ara küfretmişim ama hatırlamıyorum. Bir 30dk kadar sonra bu araç çıktı geldi, bir agresif tavırla 20li yaşlarda bir genç indi, bana buraya araba koyamazsın dedi, zaten polisle gerilmişiz bunun yakasına yapıştım ama 2 polis çekiştiriyor beni bırakmıyorum çocuğu. Neyse polis ayırdı, ben sakinleştim biraz buna olay yeri terkten ceza kestiler. Polise etraftaki kameraları gösterdim, ne bileyim ben o kameraların oladuğu iş yerinin ortağının oğluymuş çocuk. Kamera kayıtlarını silerim hiç birşey çıkmaz burdan deyince ortam bir daha gerildi. Zaten iş yerinide tanıyorum aradım hemen, sağolsun polisten daha kısa sürede geldiler. Ertesi gün iş yerine konuşmaya gittiğimde eli yüzü mordu çocuğun ama ben yapmadım, babası iyice bir dövmüş çocuğu. Diyeceğim o ki polis molis hikaye. Bu tarz olaylara basit olay deyip peşine düşmüyorlar. Plakada versen, adamın eşgalinide versen zahmet edip ilgilenmiyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri