Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Servis 26.500 TL hasar çıkardı. Eksper ile görüştüm. Aracınızı alabilirsiniz tabi ki de başka servise dedi. Beyanlı kaza olduğu için kaskomun araştırma yapıp onarım onayı vermesini bekliyorum. Onarım onayı verirse tek kapı değişimi ile ustamda hallettireceğim inş.Servis direksiyon kutusuna 11.500 TL yazmış, ancak yanına soru işareti koymuş belki hasarlı değildir kontrol edilir diye. O olmazsa 15000 e düşüyor hasar ama alıp yine kaskodan kendi ustama hallettireceğim.İyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim dostlarSNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Servis 26.500 TL hasar çıkardı. Eksper ile görüştüm. Aracınızı alabilirsiniz tabi ki de başka servise dedi. Beyanlı kaza olduğu için kaskomun araştırma yapıp onarım onayı vermesini bekliyorum. Onarım onayı verirse tek kapı değişimi ile ustamda hallettireceğim inş.
Servis direksiyon kutusuna 11.500 TL yazmış, ancak yanına soru işareti koymuş belki hasarlı değildir kontrol edilir diye. O olmazsa 15000 e düşüyor hasar ama alıp yine kaskodan kendi ustama hallettireceğim.
İyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim dostlar
SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.