S Sait KERIMOGLU 0 Katılım 22 Ağu 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Konum MARDİN 22 Ağu 2017 #1 Trip A km gösteren bölüm her binince sıfırlanıyor.Sıfırlanmaması için ne yapmalıyım? SM-N920I cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Trip A km gösteren bölüm her binince sıfırlanıyor.Sıfırlanmaması için ne yapmalıyım? SM-N920I cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
dnzkrt 0 Katılım 17 Nis 2016 Mesajlar 503 Tepki puanı 8 23 Ağu 2017 #2 Sait KERIMOGLU' Alıntı: Trip A km gösteren bölüm her binince sıfırlanıyor.Sıfırlanmaması için ne yapmalıyım? SM-N920I cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... Menüde ayarı var diye hatırlıyorum ben her yakıt alımında sıfırlasın diye ayarladım kendi aracımı iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sait KERIMOGLU' Alıntı: Trip A km gösteren bölüm her binince sıfırlanıyor.Sıfırlanmaması için ne yapmalıyım? SM-N920I cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi. Genişletmek için tıklayın ... Menüde ayarı var diye hatırlıyorum ben her yakıt alımında sıfırlasın diye ayarladım kendi aracımı iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.