TuvTürk muayene

Arkadaşlar nisan 2017 de çıkan bi konun bu lpg boruların etrafında koruyucu olmucak diyor ama araban nisan 2017 den önce lpg işlenmişse sorun olmuyor diye biliyom yeni taktıranlar için artık lpg borularında korucu istemiyorlar bide egzozun yanından geçmicek diyorlar

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Yeni takılanlar da eski takılanlar da koruyucu olmadan tüve gidecek. öyle istiyorlar :D

Cumartesi günü araç muayenesi var 2015 civic lpg li.lpg boruları koruyucu için ağır kusur devam ediyormu bilgisi olan varmı?iyi akşamlar

Arkadaşlar cam filmi yasası değişecek dediler ceza yazmayı durdurdular fakat muayene günü geliyor.Tüvtürk sayfasında cam filmi halen ağır kusur görünüyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar cam filmi yasası değişecek dediler ceza yazmayı durdurdular fakat muayene günü geliyor.Tüvtürk sayfasında cam filmi halen ağır kusur görünüyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bugün aradım tuvtürkü tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 10.11.2017 tarihi ile hafif kusur geçiyormuş.

Bugun muayeneden sorunsuz gectim ..2014 model lpg li aracım Ruhsatta2017 yazıyo yalnız2016 da bitmiş 100tl gecikme cezası verdim

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aynı durumu ilk muayenede bende yaşamıştım. Mecburen cezalı yatırdım. Peki o zaman muayenesi geçmiş aracın satışı nasıl oldu diyorum cevap yok. Şikayet merci de yok. Olay fabrika hazır lpg sistemde , lpg takıldıktan sonra muayeneye girdiği için ilk muyene periyodunu geçmesinden ve 2 yıllık periyoda girmesinden kaynaklanıyor.

Q allah korusun bu donemde kaza VS yapsaydık yanmıştık o zaman.. Ne sigorta ne diyorsunuz kasko bulurduk yanımızda.. Allah korumuş gercekten

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri