Vites Altındaki Kaplama!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogenc87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar iyi akşamlar. Resimde belirttiğim kaplama birbirine geçmedir diye düşünerek asıldığımda çatladı ve içerideki plastik vida yuvası kırıldı. Bu parça nasıl sökülüp takılıyor yardım lütfen...

Ekli dosyalar

• IMG_20200927_215552.jpg
    IMG_20200927_215552.jpg
    119.1 KB · Görüntüleme: 133
Orayı sökerken başka yerleride kırarım düşüncesi çıkmıyor kafamdan çok sırıtmıyor aslında ama bilmiyorum iç sıkıcı oldu bu durum. İlginize teşekkürler. Türkçe sökme vidyosu olsa denerdim kesin [emoji23]
orayı sokersen o plastık i tel ile deılde hızlı yapıstırıcı ıle yapıstırıp duzeltebılırsın diğer görünün tarafada koch kreme sıvı sını surunce eski halıne döner . ama işte orayi sokebılır mısın ? Sana attıgım videodaki adımları izleyip yspılabılır aslında ?

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

orayı sokersen o plastık i tel ile deılde hızlı yapıstırıcı ıle yapıstırıp duzeltebılırsın diğer görünün tarafada koch kreme sıvı sını surunce eski halıne döner . ama işte orayi sokebılır mısın ? Sana attıgım videodaki adımları izleyip yspılabılır aslında ?

Videoda eleman anlatmış herşeyi sökülebilir. Çok rahatsız ederse elbet denerim ?. O sıvıyı temin edeyim. Eski aracımda Alttan asılınca komple çıkmıyodu ama azcık açılıyodu onun gazabına uğradım.

Videoda eleman anlatmış herşeyi sökülebilir. Çok rahatsız ederse elbet denerim [emoji23]. O sıvıyı temin edeyim. Eski aracımda Alttan asılınca komple çıkmıyodu ama azcık açılıyodu onun gazabına uğradım.
sök gitsin hocam ama kırma [emoji28][emoji28]

Sökersem bi vidyoda ben çekeyim araba nasıl dağıtılır diye ? arabadan sesler yüzünden soğudum ya 1700 devirde gelen cızırtı hepten yaktıracak bana arabayı.
Hocam geçmiş olsun öncelikle :) Zırıltı sesi için çok uzun süre tartışmamız oldu forumda. En son şuan sorun çözüldü. FC5 ön göğüs zırıltı diye konu araştırırsan elindende geliyor gibi zırıltıdan büyük ölcüde kurtulursun. O boştaki siyah parça ile ilgili youtube a video çekip koymuştum ama sen çok farklı yerden ulaşmaya çalışmıssın o parçaya :)

Hocam benim araç otomatik vites aradım bulamadım bu otomatik vites topuzu nasıl çıkarılıyor? Bildiğin bir video varsa gönderebilir misin? Yada bilen birisi anlatırsa orta konsolu sökecem.
hemen yardımcı olalım

[emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji1666]

Geri