Yoğun istek üzerine aracımda yaklaşık 2 yıldır kullandığım Aem v2 filtre sesini paylaşıyorum. Son bastığımda dip gaz yapmadım ama sağa dönmeden önceki kısımda daha iyi geliyor ses, iyi seyirler 

Valla manyakmis hocam. Bir de keske bu fb7 ler tek kademeli vtec olsaydi diyorum. Bi anda gecse. Vtec kicked in yooo desek kotu mu olurdu?Yoğun istek üzerine aracımda yaklaşık 2 yıldır kullandığım Aem v2 filtre sesini paylaşıyorum. Son bastığımda dip gaz yapmadım ama sağa dönmeden önceki kısımda daha iyi geliyor ses, iyi seyirler
O zaman ayni seyleri soyluyoruz galibakeşke dohc olsaydı da böyle dertlerimiz olmasaydı diyorum ben de
![]()
O zaman 5500 devirde Vtech acardin simdi ise daha erken Vtech aciyorsunkeşke dohc olsaydı da böyle dertlerimiz olmasaydı diyorum ben de
![]()
5500de açtığımız günler de gelir inşallahO zaman 5500 devirde Vtech acardin simdi ise daha erken Vtech aciyorsun
Motorlar farklı olduğu için farklı motorlarda farkli ses alinirO zaman ayni seyleri soyluyoruz galibaBi arkadasim 2000 ies civic de simota big tube kullaniyordu. Onunla konustum bir markanin urunleri her aracta ayni sesi vermez demisti. Deneyip almak gerekir demisti. Dogru mudur bu? Yani aem simota falan aldik diyelim. Sesin kotu cikma ihtimali var mi?
K20a yada b16a2 off diyorum (gel headers da isi baglayalim buna güç yetmez )5500de açtığımız günler de gelir inşallah![]()
O da olur abi hayırlısıK20a yada b16a2 off diyorum (gel headers da isi baglayalim buna güç yetmez )