H HuseyinTuzcu Katılım 2 Şub 2019 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 Konum izmir 6 Şub 2023 #1 Xiaomi araç içi kamera aldım. umarım beklediğim gibi olur. Hafıza kartı uyumunda sorun çıkabiliyor SM-N985F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Xiaomi araç içi kamera aldım. umarım beklediğim gibi olur. Hafıza kartı uyumunda sorun çıkabiliyor SM-N985F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O onur77 Katılım 6 Kas 2018 Mesajlar 201 Tepki puanı 105 Konum Istanbul Aracınız Civic FC5 2018 6 Şub 2023 #2 Scandisk extreme uhs-1 ile 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Lakin kötü bir kart alırsanız uğraştırır. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Scandisk extreme uhs-1 ile 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Lakin kötü bir kart alırsanız uğraştırır. iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
gkhnbkkl +300hp Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 2,018 Tepki puanı 2,309 Yaş 33 Konum Aydın Ad Soyad Gökhan Bakkal Yaş 33 Aracınız Civic FC5 2017 13 Eki 2023 #3 Başka araç içi kamera konusu bulamadığım ve yeni konu da açmak istemediğim için buraya yazıyorum; xiaomi yi araç içi kameramın sıkma somunu çatladı. plastik bir somun. bunu en kolay nerede bulabilirim ?
Başka araç içi kamera konusu bulamadığım ve yeni konu da açmak istemediğim için buraya yazıyorum; xiaomi yi araç içi kameramın sıkma somunu çatladı. plastik bir somun. bunu en kolay nerede bulabilirim ?