Civic FC5 Yağ bakımı ve camda ufak bir sorun?

Ad Soyad
Harun Demirci
Aracınız
Civic FC5 2018
Selam dostlar.
2018 FC5 Civic LPG var bende. Yeni aldım sayılır. 8.500 km de bulup aldım. LPG olduğu için 0-20 yağ koymak istemedim.
Mobil 3000 5-30 FE yağ koydum. Sorun olmaz diye düşünüyorum. şuan 13.000 km de. Bir sıkıntı kaçak köçek yok çok şükür
Siz ne düşünüyorsunuz

Birde bazen sağ ön camı kaldırırken tam kapanma anında kendi kendine geri açılıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Selam dostlar.
2018 FC5 Civic LPG var bende. Yeni aldım sayılır. 8.500 km de bulup aldım. LPG olduğu için 0-20 yağ koymak istemedim.
Mobil 3000 5-30 FE yağ koydum. Sorun olmaz diye düşünüyorum. şuan 13.000 km de. Bir sıkıntı kaçak köçek yok çok şükür
Siz ne düşünüyorsunuz

Birde bazen sağ ön camı kaldırırken tam kapanma anında kendi kendine geri açılıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.
camların fitillerini sesil lastik fitil yenileyici veya slikon sprey ile iyice temizle kirlenme kaynaklı takılıyor olabilir başıma gelmişti, camda biraz iz birakıyor ama bi süre sonra geçiyor

Camın içini silikon spreyi ile kayganlaştırın sorun çözülür cam fitile sıkışıp güvenlik olarak geri açılıyor

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri