Civic FB7 Yağ çubuğunu çektiğimde gelen hava?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan apex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
ömer bayrak
Aracınız
Civic FB7 2013
Merhaba arkadaşlar , bugün 2013 model FB7 benzinli 90 binde , aracımda yağ çubuğunu çektiğimde gelen havanın ( duman yok ) abartılı olduğunu ve motorun sesini bilem değiştirdiğini gördüm , daha önceki vtec2 aracımda kontrol ederdim böyle bir durumla karşılaşmazdım , sizce nedir durum , varmıdır bir problemi , motor arıza ışığı ve araçta bir performans düşüklüğü yoktur …B07FA477-0D9A-4927-854B-5836BC802B80.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar , bugün 2013 model FB7 benzinli 90 binde , aracımda yağ çubuğunu çektiğimde gelen havanın ( duman yok ) abartılı olduğunu ve motorun sesini bilem değiştirdiğini gördüm , daha önceki vtec2 aracımda kontrol ederdim böyle bir durumla karşılaşmazdım , sizce nedir durum , varmıdır bir problemi , motor arıza ışığı ve araçta bir performans düşüklüğü yoktur …Ekli dosyayı görüntüle 274300
PCV valfi.

Doğrudur hocam , lakin benim anlamadığım fazla bir hava ve motordaki ses değişikliği , özellikle daha önceki vtec 2 aracımda böyle bir hava ses değişikliği hatırlamamam ! Hiç yoktu desem abartmış olurmuyum bilemiyorum ama varsa da bu kadar basınçlı asla değildi ...

Doğrudur hocam , lakin benim anlamadığım fazla bir hava ve motordaki ses değişikliği , özellikle daha önceki vtec 2 aracımda böyle bir hava ses değişikliği hatırlamamam ! Hiç yoktu desem abartmış olurmuyum bilemiyorum ama varsa da bu kadar basınçlı asla değildi ...
Size kendi tecrübem ve kanalıma ekledigim içeriği paylaşayım. Merak ettiğiniz hususu öncesi ve sonrası şeklinde test ettim. Videoyu izlemeniz size kanıt niteliğinde açıklama yapacaktır.

Geri