yağ-filtre bakımı için tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spider35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
selamlar; aracımın yağını - yağ filtresini- hava filtresini ve polen filtresini değiştireceğim;

yağ için 0 - 20 Eneos düşünüyorum n11 de var - yağ filtresi Bosch'un var- orjinalini internetten temin edebilir miyim?

aynı şekilde hava filtresinin ve polen filtresin orjinalini netten temin edebilir miyim?yoksa servisten mi alayım?

serviste bu filtrelerin fiyatları aşağı yukarı ne kadardır? tavsiyelerinizi bekliyorum...

Şerif

0
Orjinal filtreleri sadece serviste bulabilirsin. 30 liralık hava filtresi serviste 100 lira. Bosch marka işini görür servisten ben sadece yağ filtresi almıştım 35 lira filandı

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ben 30000 km bakımında Motul kullanacağım ama hava ve yağ filtresi orjinal servisden alacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben otomatik sanzuman yagi haric hepsini internetten aliyorum, filtre seti olarak bosch kullaniyorum. Son bakimimdaki urunler su sekilde;
93bccd7ddbb6c860c717b2b541325f94.jpg

Aracınız
Bosch marka filtre kullanmak her hangi bir sıkıntı falan yaratmaz zannediyorum? otomatik şanzıman yağını serviste değiştiririm muhtemelen;ama ona daha var yaza doğru yada bahar da servis kampanya falan yaparsa o ara değiştirme niyetim var...yine de servistende filtreler için bir fiyat alırım; çok fiyat farkı olmazsa misal 300 lira falan demezlerse alabilirim...

Geri