Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim buradaki amacım bu parçanın değişmesi fiyatı değil servisin şişirme fiyatlarıda değil bu fiyat konusunda bizde böyle bana değmeyen yılan bin yaşasın fikri olddukça değişmezde LPG li kullansanda kullanmasanda flitrenin ömrü vardır motor yağı gibi bizim millet polen olsun hava olsun değiştirmiyor geneli gruptakiler demiyorum ayrıca çoğu insan LPG flitresi olduğunu dahi bilmiyor ki değiştirsin bilse bile para tuzağı diyor benim şahinim var yok torosum vardı onlarda böyle şeyler yoktu yada alsat kafasında olduğu için çoğu insan önem vermiyor araştırıyor sanayide bile bir kaç sene öncesine kadar LPG flitresi değişirmiş ömürlük o diyen hala fren hidroliğinin değişimini bilmeyen insan çok marka model fark etmeksizin böyle iyi ustalar uyarınca da bana parça söktürüp para kazanma peşindeler diyen adam da çok hatta fc5 lerde çevrek deponun altına düşmeyin diyen olunca olur mu öyle şey lamba yanınca alınır ben hep 100 liralık alıyorum lambada yanıyor hiç birşey olmadı diyor zaten bakım demek bozulmadan yapılan işlemdir bozulunca bakım değil TAMİR yapmış oluyorsunuz boşuna 10 binde de yağ değişimi yapmayın 15 binde götürür 20 binde götürür yağ hatta 10 yıl sonra marş basın gene motor çalışır lakin ne kadar sağlıklı bu yaptınız koruyucu bakımdır araçlarınızın uzun ömürlü olması için gereklidir maddi durum tamamen sizinle alakalı sizin maddi durumu elverişli değil yada servis pahalı fiyat veriyor yada LPG'li ben benzin kullanmıyorum diye bu parça ömürlük olmuyor maalesef çoğu insan LPG flitresini bile değiştirmiyor yağ bakımı gelen tam bozulucakken aracı satıyor başka alan olduğumuda akıl veriyor bende bir şey olmadı diye bozulunca da senin usta kötüymüş yan sanayi kullanmışlar diyorlar sorun şu insanlarımız yanlış yönlendiriliyor gerçeği söyleyip yapıp yapmadığı bizi ilgilendiren bir durum değildirSM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim buradaki amacım bu parçanın değişmesi fiyatı değil servisin şişirme fiyatlarıda değil bu fiyat konusunda bizde böyle bana değmeyen yılan bin yaşasın fikri olddukça değişmezde LPG li kullansanda kullanmasanda flitrenin ömrü vardır motor yağı gibi bizim millet polen olsun hava olsun değiştirmiyor geneli gruptakiler demiyorum ayrıca çoğu insan LPG flitresi olduğunu dahi bilmiyor ki değiştirsin bilse bile para tuzağı diyor benim şahinim var yok torosum vardı onlarda böyle şeyler yoktu yada alsat kafasında olduğu için çoğu insan önem vermiyor araştırıyor sanayide bile bir kaç sene öncesine kadar LPG flitresi değişirmiş ömürlük o diyen hala fren hidroliğinin değişimini bilmeyen insan çok marka model fark etmeksizin böyle iyi ustalar uyarınca da bana parça söktürüp para kazanma peşindeler diyen adam da çok hatta fc5 lerde çevrek deponun altına düşmeyin diyen olunca olur mu öyle şey lamba yanınca alınır ben hep 100 liralık alıyorum lambada yanıyor hiç birşey olmadı diyor zaten bakım demek bozulmadan yapılan işlemdir bozulunca bakım değil TAMİR yapmış oluyorsunuz boşuna 10 binde de yağ değişimi yapmayın 15 binde götürür 20 binde götürür yağ hatta 10 yıl sonra marş basın gene motor çalışır lakin ne kadar sağlıklı bu yaptınız koruyucu bakımdır araçlarınızın uzun ömürlü olması için gereklidir maddi durum tamamen sizinle alakalı sizin maddi durumu elverişli değil yada servis pahalı fiyat veriyor yada LPG'li ben benzin kullanmıyorum diye bu parça ömürlük olmuyor maalesef çoğu insan LPG flitresini bile değiştirmiyor yağ bakımı gelen tam bozulucakken aracı satıyor başka alan olduğumuda akıl veriyor bende bir şey olmadı diye bozulunca da senin usta kötüymüş yan sanayi kullanmışlar diyorlar sorun şu insanlarımız yanlış yönlendiriliyor gerçeği söyleyip yapıp yapmadığı bizi ilgilendiren bir durum değildir
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.