Civic FD6 Yakıt Tüketimi

Valla benim kendi arabamdan anladığım şehir içinde agresif sürer sağ sol yapayım der hızlı gaza basar sabırsız davranırsan vtec açarsan bu araç üzer [emoji16] aksi halde kız gibidir sizi incitmez

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=6625]Mugetsu[/MENTION] araca vtec actirmiyorum cok sakin kullaniyorum. Sert kullansam uzulmeyecegim.

[MENTION=5243]PADAROGLU[/MENTION] düz yolda kullaniyorum rampa yok. Bi ciktimmi en az 6-7 km. Kullaniyorum.

[MENTION=5525]Hakan_1453[/MENTION], Hakan kardeşim 6-7 kilometreler çok kısa mesafe sayılır. Şöyle hiç durmadan 30-40 kilometre gitsen yakıtın düşer diye düşünüyorum. Buji işine felan girme bence, benim araçta seninki gibi yakıyor. Depo bittikçe paylaşacağım. Ben birde Shell den gaz alıp deneyeceğim farkı varmı diye.

[MENTION=5243]PADAROGLU[/MENTION] kardes mecburen kisa da olsa kullanmak zorundayiz. Ne yapayim yolu mu uzatayim. :) yurusem o da olmaz. Zamani kisitli insanlariz. Buji olayi kafama yatti sentil aralarini 0.8 mm.e ayarlayacagim bi bu kaldi zaten. :)

Brc taktiracaktim bayideki elemanin yavsaklgindan dolayi ulan size mi kazandiracagim diyerek sinirle yerli olsun atiker olsun dedim ve taktirdim. :) :) :)

[MENTION=5243]PADAROGLU[/MENTION] kasim ayi sonunda atiker grand obd2 sistemi 1.400 TL ye taktirdim. Kime sorduysam prinse eş değer bir kit olduğunu soylediler. Tek sorunum sarfiyat obur turlu herseyinden memnunum.

Geri