Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Valla ben tavsiye etmiyorum dışarıda yaptırma işini. Hasarı düşük tutacam diye değişim gereken parçaya işlem yapıyorlar bakıyorsun yarı fiyatı çıkarmış, hemde işçilik kusuru var, oysa değiştirsen sıfır parça tertemiz, bunun yanısıra bakıyorsun kaportayı düzeltmiş başka aksamı atlamış. Sonradan gidiyorsun birde onu yaptıracam diye cebinden harcıyorsun. Maalesef bunu acı acı yaşadım tecrübe ettim, abi bayi 10 dan aşağı masraf çıkarmaz maksimum 3 4 olur dedi, baktık 6 çıkmış yapamayıp eline yüzüne bulaştırdıkları da cabası, 150 liralık araban tamir görmüş hasar girmiş ama tamiri düzgün de olmamış vs vs. Zaten değer kaybını da alıyoruz, boşa riske girmeye gerek yok. Gerçekten işinin ehli kardeşiniz ahbabınız varsa takdir sizin. Ben artık babamda olsa bırakmam arabayı.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Valla ben tavsiye etmiyorum dışarıda yaptırma işini. Hasarı düşük tutacam diye değişim gereken parçaya işlem yapıyorlar bakıyorsun yarı fiyatı çıkarmış, hemde işçilik kusuru var, oysa değiştirsen sıfır parça tertemiz, bunun yanısıra bakıyorsun kaportayı düzeltmiş başka aksamı atlamış. Sonradan gidiyorsun birde onu yaptıracam diye cebinden harcıyorsun. Maalesef bunu acı acı yaşadım tecrübe ettim, abi bayi 10 dan aşağı masraf çıkarmaz maksimum 3 4 olur dedi, baktık 6 çıkmış yapamayıp eline yüzüne bulaştırdıkları da cabası, 150 liralık araban tamir görmüş hasar girmiş ama tamiri düzgün de olmamış vs vs. Zaten değer kaybını da alıyoruz, boşa riske girmeye gerek yok. Gerçekten işinin ehli kardeşiniz ahbabınız varsa takdir sizin. Ben artık babamda olsa bırakmam arabayı.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.